umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 arkadaşlar ben şçle uzay savaşları veya uzay ile ilgili bi manager arıyom mesela savaş a girecen işte ısmarladıin silahlar gelmedi falan filan ...........................[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 BAba kolay gelsin çok şey arıyon sen :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hm strateji var Star Wars Rebellion çok boktan gözüken ama çok güzel olan bir oyundur, grafikler savaşta atari gibi gözükür ama bunun zoom out olduğunu öğrenip zoomladığında güzelim gemi tasarımları ortaya çıkar. Ama menejerlik değildir...[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hadi yaa böle bi oyun yokmu :( :([hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Uzay menejerliği ne oluyo ben anlamadım Futbol menejeri var cm,tcm,premier manager falan Basket menejer oyunu vardı yıllar önce grant hill in Başkada bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya ben bilgisayarda spor oyunalrından nefret ediyorumda[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arkadaş uzay stratejisi diecekmiş heralde star warsın strateji oyunları bok gibi sen en iyisi starcraftı dene daha sonra star trek war bi tane güsel onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar