Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 accuracy de ppistolden gelicek demek istemedim arti yuz e yakin komando silahlarina zaten kendisi vermis pardon yuzun ustunde accuracy yani simdi bana ne pistolden def vericek o pistol kullanmicam ki bole statlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eeet o silah degisimindeki delay olayi cok komik ama dooru.. yaw benim anlamadiim 50 def leri nerden aldin? benim gordugum kadari ile sadece pistolun 0040 den sana stun dizzy bilimum curse lere def in var tka da felan alinan kolon Medit kolonu...medit kolonunda da pasif olarak cok ise yarayan ama combatte pek tuttmayan ozellikler var? curse defans lari 20 lerde oluyo?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ehhe dedigin template sole olsa? pistolun 0004 unu alsan? combat kolon agzina kadar ranged def dolu... tka ninda medit yerine en sagdaki kolonu nu yada ortalarda ki kolonlardan birinde deli gibi dizzy stun def. vardi onlari alsan tahminen dengeyi bozabilecek kadar bi defansa sahip oluosun... o zaman acitir mindini koruyabildigin surece...(mind anahtar kelime)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 orda tk demisim 4 demisim o adam will power booost edio lol power boost u var senin iyilesmenle o 1 er 1 er komandonunki bir deil zaten tk yi gormus olsan mind buff ile de gelmis bi pc nin pek de kolay eye shot yemesi zor iyi bir de sapka takiosan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eye shot nedir yaw o hangi bardadir dandik panic shot bile daha bitirici yanyana koyuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe...secim meselesi... ben ranged def alip bastan savusturmayi terrcih ederdim dmg i yiyip regene bakmaktansa...ikiside ayni kapiya cikio bide nolur sen gordun gormedin tadinda cumlelere son versek? kimin neyi gorup gormedigini ikinci cumlede anlayabilmek hakkaten herkezin harci birsey degil sanirim..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 1200 luk mind i o atislarla bitirene kadar on fire dan bitersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben gormedim diyerek anlayisini ve uslubunu ortaya koymussun zaten bende bizzat sahibim diyerek aciklik getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 peki[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 tknin 0.0.0.4 de verdikleri ve pistol un 4.0.0.0 i mantiksiz deil cok mantikli; range icin ideal. Dusuncemde melee lere de bi nebze dayanilsin diye ortada duran bir sistemdi sonucen sadece bh yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 simdi ne cikti sonuc ? birisi toparlarsin bi net yazsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 sonuç itemların kalitesine bakıyo birazda unity :) ama burda konuşulanlar sadece işin teori kısmı yani cogu denendi aslında ama burda tartışanlar kendi aralarında denemedi eclipseteki BHlerden biri denerse sonucu görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe sonuç alamayız çünkü şunları konuşmuyoruz: Bir x ırkından BH ile bir aynı x ırkından Commando. Yan skilleri görmezden gelelim. (bilemeyiz ki? belki de commando sıfır medic aldı di mi?) Petleri görmezden gelelim (3 at st? 3 gsp?) Her iki parti de standart kaliteli silahlar kullanıyor (kimin daha fazla parası olduğunu bilemeyiz) her iki parti de 64m uzakliktan (duel değil bu) savaşa başlıyorlar. Her iki karakteri de eşit skillde insanlar oynuyor (biri ben biri pop değil mesela :) Yukardaki şartarda bilinmeyen değerleri denklemden çıkarmış oluyoruz. Benim karşılaştırmam hep bu skala üstündendi. Böyle bir karşılaşmada diyorum ki BH commandoyu genellikle yener. Ha aynı zamanda diyorumki karşılaşmanın ilk saniyesinde alev topuna dönüşüp ölebilir de. Raup öyle bir girmiş ki olaya "ama böyle olsa ama şöyle olsa" tadını yakalamış. E ben de o zaman "ya commandoyu oynayan 4 yaşında bir çocuksa, ya o rebelse ve imperial retreatte savaşıyosak?" şeklinde senaryo düziym? Oeh yani artık giysilerdeki attachmentları falan bile katmışsın işin içine. not: başka olayı bilmem de silahlar konusunda hilikus (mono) dan daha görmüşünü pek bulamazsın. Kettemoorun silah trafiği ondan geçiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 dunku vurgunumdan sonra adimi tattoine valorite harflerle yazdiracagim gorursunuz hehe...[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar