Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak edenler için oyundaki en iyi pvp karakteri...

Lynx

Öne çıkan mesajlar

eeet o silah degisimindeki delay olayi cok komik ama dooru..

yaw benim anlamadiim 50 def leri nerden aldin?
benim gordugum kadari ile sadece pistolun 0040 den sana stun dizzy bilimum curse lere def in var

tka da felan alinan kolon Medit kolonu...medit kolonunda da pasif olarak cok ise yarayan ama combatte pek tuttmayan ozellikler var?
curse defans lari 20 lerde oluyo?[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe dedigin template sole olsa?
pistolun 0004 unu alsan? combat kolon agzina kadar ranged def dolu...

tka ninda medit yerine en sagdaki kolonu nu yada ortalarda ki kolonlardan birinde deli gibi dizzy stun def. vardi onlari alsan tahminen dengeyi bozabilecek kadar bi defansa sahip oluosun...

o zaman acitir mindini koruyabildigin surece...(mind anahtar kelime)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

hehe...secim meselesi...

ben ranged def alip bastan savusturmayi terrcih ederdim dmg i yiyip regene bakmaktansa...ikiside ayni kapiya cikio

bide nolur sen gordun gormedin tadinda cumlelere son versek? kimin neyi gorup gormedigini ikinci cumlede anlayabilmek hakkaten herkezin harci birsey degil sanirim..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

hehe sonuç alamayız çünkü şunları konuşmuyoruz:
Bir x ırkından BH ile bir aynı x ırkından Commando.
Yan skilleri görmezden gelelim. (bilemeyiz ki? belki de commando sıfır medic aldı di mi?) Petleri görmezden gelelim (3 at st? 3 gsp?) Her iki parti de standart kaliteli silahlar kullanıyor
(kimin daha fazla parası olduğunu bilemeyiz) her iki parti de 64m uzakliktan (duel değil bu) savaşa başlıyorlar. Her iki karakteri de eşit skillde insanlar oynuyor (biri ben biri pop değil mesela :)
Yukardaki şartarda bilinmeyen değerleri denklemden çıkarmış oluyoruz. Benim karşılaştırmam hep bu skala üstündendi.
Böyle bir karşılaşmada diyorum ki BH commandoyu genellikle yener. Ha aynı zamanda diyorumki karşılaşmanın ilk saniyesinde alev topuna dönüşüp ölebilir de.
Raup öyle bir girmiş ki olaya "ama böyle olsa ama şöyle olsa" tadını yakalamış. E ben de o zaman "ya commandoyu oynayan 4 yaşında bir çocuksa, ya o rebelse ve imperial retreatte savaşıyosak?" şeklinde senaryo düziym?
Oeh yani artık giysilerdeki attachmentları falan bile katmışsın işin içine.
not: başka olayı bilmem de silahlar konusunda hilikus (mono) dan daha görmüşünü pek bulamazsın. Kettemoorun silah trafiği ondan geçiyor bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...