Gunn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 açık söyliym bence şu sağdan soldan kolon alanlar meslek adı haketmiyorlar. Yani ben smuggler/pistoleer'ım demek öyle kolay değil. Ben novice smuggler novice poistoleer'ım demesi lazım adamın. Bounty Hunter olmak için Marksman+Scout+Bounty Hunter'ın TÜM kutularını doldurmanız lazım. Bundan gayrı siz anca "BH lığa merak salmış biri" olabilirsiniz. Oyunda böyle bir haksızlık başka hiçbir profession için yok. Unity sen "BH doğal olarak ihtiyacı olan kolonlara yatırım yapıyor demişsin". Ben sorarım o zaman, Scouting'in Trapping kolonuna neden ihtiyacımız var? Trapler insanlar üzerinde kullanılamıyor ki? Öldürdüklerimizin derisini mi yüzüyoruz? Hadi Survival ve Exploration'ı anladım. Gelelim Marksman'e. 4 kutu rifle doldurmak zorundasın. Rifle BH nın asla kullanmadığı bir skill. İlerde devamı yok yani. Al sana tam 3x4=12 kutu gereksiz skill. Hadi scouting ilerde Rangerlığa bulaşıp player track etmek için dersek, e kardeşim sp mi kalıyo ki ranger'a verecek? Totally insane yani. Nerflenmesini falan geçin bence BH'lara "dokunan ölür" özelliği verseler bile az bence ANCAK... BH'nin special shotları ancak son kutuda yani MASTER BH olunca ortaya çıkmalı. Bu diğer kutular ve sütunlar için de geçerli. UO'da template oluştururken 40 parry, 50 fence, 35 magery, 60 resist diye bi karakter oluşuturunca ortaya çıkan zayıflığın bir şekilde buraya da yansıması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 simdi soyle, aslinda bh nin tuzak kurarak hile hurda ile adam yakalamasi lazim. trapping olmali, ama bh ye gecince su an itibariyle fonksiyonu yok. ote yandan eger bu sekilde bakarsak commandonun ise dusunceyle diger gezegenlerdeki sahislari patlatabilmesi lazim, cunku master marksman bitince commando burdan edindigi bonuslardan sadece launcher pistola fayda gorebiliyor, flamedir rockettir yeni muhabbet oluyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: unity100, 05 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: said: -Mehanix-, 05 November 2003 10:53 tarihinde demiş ki: pistolle ilgili her turlu seyde yetenekliyim diyorum sadece bh pistol deil ya off abicim msjları duzgun okuyup msj at msj atmıs olmak icin msj atma su forumlara lutfen ya[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] mesaj atmis olmak icin mesaj atmak ne demek. "......bh icin master scout master marksman gerek ama yarar bisey yok eyeshot fln demeyin kullanmiyorum ben onu torso da yaramaz sadece bh pistolun tek yarar yonu pistol speed le acc vermesi gelin gorunki smuggler pistoleer bi arkadas bh pistoleer bi arkadasi rahatca alır yani mantık cok yanlıs gerek hayata fln endekslemiyorum oyun icinde bunun normal olması lazm deil biri tum skillerini vermis nerdeyse biri 2 kutu sırası vermis ...." demissin. bu dediginde su boldla gecen yerlerden su mana cikiyor : 'daha cok skill harcanan bir meslek daha etkili olmali'. ben de sunu soyledim ; skillerini master scouta ve master marksmana yatirmissin. bh mesleginin gorevi adam bulmak odul almak. hal boyleyken scouta marksmana skill harcamis olmak gayet dogal, zaten meslegin geregi bu. master pistoleersen zaten pistoleer meslegini bitirmissin yapmissin daha neden sikayet ediyorsun pistol konusunda ? bh pistoleer daha ustun degil ise o zaman smuggler pistoleer ol problem ne ? eger bh pistoleerin daha guclu olmamasi lazim cunku skiller scouta harcaniyor full kadro dersen dogru.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com olurum olmasına sorun o deil sorun yanlıs yapmaları hata yapmaları tabiki bh pistolun daha etkin olması lazm smugler pistolden bana gore[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bilemicem artik orasini...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Aklıma gelmişken başka bir westernden bir diyaloğu yazayım bh pistoleerla alakalı :) Bizim kanun adamı (BHden farkı yok), arkadaşını vurduğu bi adamla muhabbet halindedir.Yaklaşık olarak - Merak ettiğin iki şey vardı benden hızlı silah çekip çekemeyeceğin ve istediğim an seni öldürüp öldüremeyeceğim, eğer cevap istiyorsan 2. sorunun cevabı evet istediğim an seni öldürebilirim.Tabancayla iyi olabilirsin hatta bazen çok iyi olabilirsin ama (Bu kısım ingilizce olsun daha anlamlı :-P) You are a cowman, Im a lawman.My job is to kill people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 abi hayir sacmalamis diyalog. bounty hunter dedigin adam odul avcisidir olu ya da diri getirir adami parasini alir. adamin basina diri diye odul konduktan sonra gidip onu oldurecek salak yoktu eski batida. bounty hunterler adam yakalardi kasaplik yapmazdi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Yalnız ben filmden bir sahne aldım sadece, aynı filmde adama pusu kuruyorlar falan son anda görüyor attan atlıyor ama atı ölüyor, çıkarıyor tüfeğini kaçan adamın atını vuruyor (adamla araları 100-200 m falan), ne yapıp edip takip ediyor,adamın önüne geçiyor ve adamı diri ele geçiriyor hatta omzundan falan vuruyor. Ayrıca hiçte saçma bir diyalog değil bence, (bide sanki eski batıda yaşamışız gibi kesin kesin konuşmayalım, bizim western bilgimiz sadece film ve belgesellere dayanıyor:Ara not senin dediğin bh ler ki şu an bile Amerika'da var bazen davalara konu oluyorlar yanlış evi basıp başkasını öldürdükleri için:Başka bir aranot ben hiçbir belgeselde bh tarafından diri yakalanmış suçlu örneğine denk gelmedim.)Burada BH savunması yapılacak aman kasap değildirler vs.. demenin anlamı yok, filmden 2 sahne işte sana, hala saçma diyorsan birşey diyemem. Zaten ana nokta gözden kaçmış, benim verdiğim örneklerle anlatmaya çalıştığım, BH nin silah kullanmakta süper olduğundan çok, adamı etkisiz hale getirmekte usta olduğudur ki SWG de diri yakala diye bi option yok, bu yüzden oyuna uygularsan yine gayet mantıklı örnekler. [Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yaf bana kalirsa ideal pvp template bu oyunda yok iyi template ler var ama tabiki... Umincredeagle.. bu herif cok iyi carbine kullaniyor ve isini biliyor Gliko eclipseteki en iyi melee fighter fencer ve tka 520 damage vurdu bana ( 62 unarmed toughness var) pistol deil bu kisiler ama gende superler... pistoller guzel ama mesela 1 eyeshot eskisi kadar iyi değil. 84% helm takinca kafaya olay bitiyor. Last ditch guzel 1 attack cok ta hizli, sirf pvp icin 1 karakter yapicak olsam ama rifleman-master heavy sword- medic yapardim direk mind a bleedlerle girisme, 1on1 etkili olmaz belki ama buyuk savaslarda olmeden once 7 8 kisinin incap olmasini garanti edebilir. strafe shot ta cok olumcul, 1 sekilde araya master brawler da sikisirsa warcry ile 20 saniye delay olur. isin pve yonude var 7 8k bleed stack edebilmek... hemde mind. sonucta bence muhim olan yapilan isten zevk almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Lynx, 08 November 2003 14:10 tarihinde demiş ki: Ayrıca hiçte saçma bir diyalog değil bence, (bide sanki eski batıda yaşamışız gibi kesin kesin konuşmayalım, bizim western bilgimiz sadece film ve belgesellere dayanıyor:Ara not senin dediğin bh ler ki şu an bile Amerika'da var bazen davalara konu oluyorlar yanlış evi basıp başkasını öldürdükleri için:[Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] ha belgesellere dayaniyorsa hic konusmayalim o zaman. neye dayanarak konusucaz yazilmis tarihi dinlemiycez, o donemde de yasamadik ee ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ya simdi peki acaba rifleman/combat medic nasil olur ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Lynx, 08 November 2003 14:10 tarihinde demiş ki: Amerika'da var bazen davalara konu oluyorlar yanlış evi basıp başkasını öldürdükleri için:Başka bir aranot ben hiçbir belgeselde bh tarafından diri yakalanmış suçlu örneğine denk gelmedim Unity orayı tam postlamamışsın, aklınca laf sokmaya çalışmışsın (kaba bi uslup oldu ama napalım)Eğer Postu tam olarak okursan çıkacak sonuç : Yani bana denk gelmedi bi belgeselde bh tarafından diri yakalanan suçlu örneği derken, anlattığım benim bilgim izlediğim 5-6 belgesele ve filmlere dayanır ve bu belgesellerde de denk gelmemişimdir.O zamanlarda da yaşamadım, bildiğim de budur, yürüttüğüm tahminleri kesinleştirmem. [Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Artık revenge tef olayı kalmadığı için CM tek başına parsayı toplayacak olamasa da poison ve heal, faction savaşlarında feci işe yarar, mind poison üstüne de T21 den yapılan bi head shot eminim feci etkili olacaktır :-P. Not: Ha bu arada bak bu paragrafta eminim kullanmışım unity, niye çünkü şu an oyunu yaşıyorum ve kesin bilgilere sahibim. [Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Lynx, 08 November 2003 15:20 tarihinde demiş ki: aklınca laf sokmaya çalışmışsın (kaba bi uslup oldu ama napalım) kaba uslubun allahi olmus, tepki vermiycem[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben komandoyum valla daha ilk vurusu kacirmadim acaba nasil b komandoyum nerften sonrada oluolar oncede lol armorda kullanmiom iste bikac 2 - 3 sey var ustumde okadar bak buff im da yok cok bh geldi gectiii lol abi sana yaklasmaya gelince duelden once follow ediyomda ondan pek sansi olmuo kimsenin yani ft nin repeat i cok dusuk zaten iki fs2 de yerde arkadas tartismaya gerek yok bh ler jedi mission alsin komando ile urascana biz yardim edelim iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 smuggler/commando dışında korkulacak bi commando goremedim ben BHye karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bide kucuk dip not orda ower charge shot atabildigimi belirtmemisim ama aticagimdan deil ayib olur die onu atmiom ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 olayi hep duele gore almissin raup. normal savas sartlarinda smuggler ya da doca bulasmamis bi commandonun sansi yok bh ya karsi. status change yapamiyorsunuz uzaktan fire dot koyma ihtimaliniz dusuk ayni fire dotu uzaktan BH larda koyabiliyor dancerdan mind buff yapmadiysaniz eyeshota aciksiniz ustelik eyeshot arti bleedshot (minda bleed veriyor) ile yasam sureniz uzun degil. eger mindinizi yuksek tuttuysaniz bu da cok iyi resistli veya ful armor giymediginizi gosteriyor, bu da iki uc torso shot demektir (pvp de 700-900dmg, zaten 10K dmg e gerek yok, pistol bu 3 shotu 1 saniyede falan atiyor) arti isler kotu gittigi zaman fireknockdown (dizzy+kd tek paket) ile yere indirip uzaklasip heal etme sansi var BHnin. not: yukardakiler pure BH ile Commando karsilastirmasidir. Duelde herkes herseye hazirlikli olur, normal savas ortaminda iki karsi tarafin birbirine menzil disindan yaklasmasi durumu goz onune alinarak yazilmistir.[hline]jedi: more missions on my terminal carbineer's motto: you can't kill me, I kill myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 heheh raup? sen simdi sadece flame kolonu nu almis bi karakter le bh nin hangi halini karsilastiriosun anlayamadim? senin onunden gecen bh ler kofte imis ole diyim, 3.5 speed li silahla sen miss eder etmem derdinde HEMDE kosarken bakana dek....deneyimli bi bh nin komandoya yapabilecegi tarif tarif yemek cesitleri var 1.5 speed li oyuncaklarla... flamethrower kolonunu bh nin 3 kolonuna bir tutmak komik geliyo...hani iki isnifinda defense sorunu var..ama attack modu olarak bh cok daha onde komandodan...[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Çok büyütmüşünüz bh yi.Iyi zırhlı bi commando nun karsisinda bh nin hic bi şansı yok.Bu zamana kadar çömezler denk gelmiş size heralde.64m den particle beam veya lightning beam i yapıştırdımmı sonrada burst runla ustune kosup single2 bastımmı gerisi hikaye.Eye shot konusuna bişi diyemicem tabi elbetteki armorsuz bi commando biraz zayıf kalır bu duruma karşı.Bh nin yanında ek bi skill yoksa dunya yıkılsa eyeshot kullanmadan alamaz commandoyu tabi armorsuz ise.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 eyeshotu bi helm ile ne kadar indirebilirsiniz ki? scatter den baska pistol kullanmasi yasakmi bh nin? hehe fwgsi var yersen AP1 li republic var.. hani special protection acid prot lu 84 resist helm felan ok de.. arada bi sn..eheh ben commando=flame kolonu etiketyine karsiyim...armor pierce ile incik boncuk edecek seyler var komandoda.. yada en iissi merchant baah..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bende flame 4 arti master ch var uzaktan basladigimizi dusunelim, 3 gsp yi saliyorum zaten onlar hallediyo valla.. her 2 saniyede 750-800 damage ve oldurmeye kalksan toplam 24000 ham.. burstrunla falanda kacamazsin cok hizlilar. uzaktanda 250 250 cakiorum ek olarak.. yakinda zaten 1 single2 bitiyo olay, suanada kadar 2. single2 ye bile gerek kaldigim cok az oldu valla. Bence bh nin benim gibi bi karaktere karsi pek sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ben ch yi pvp yapıcak bi karakter olarak saymıyorum zaten.Ayrıca hicbi bh veya commando tutupta 3 tane gsp ile gezen ch ile duel yapmaz.Ayrıca bu duel falanda sayılmaz anca raid yaparsan bi işe yarar.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Pvp'de petlerin verdikleri dmg ciddiye alınması gereken bi dmg degil. Ch pvm'de en etkili classtır. Hiç bir ölme riski olmadan çok rahat missionlar yapılabilir. Fakat iş pvp'ye geldiginde ch ler hiçte güçlü sayılmaz.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 duel i napayim ben zaten raidlerden savaslardan fln bahsediorum.. ch flame IV un yaninda bana gayet yardimci olabiliyo valla. pve de zaten en iyi karakter kuskusuz ama pvpde de iyi. Flame IV + her 2 sn de 750 dmg. onemsenilmicek bi dmg deil bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abi komandonun etigine girmiyorum eclipse deyim gelin abi duel yapalim bh olan kendine guevenen burda olmaz bence bi duel yapalim yazik oluo thread a ben helm de takmicam lol pvp ye gore almadim gunn efendi benim actigim karekter tamami ile ranger tabanlidir sace bu opsiyonlari manule yapiyorum skilleri ile olan bi ranger deil rangerlik rp de dyiebiliriz eger pvp icin olsa size sunu diyim beyler bakin medik komnando tk olurum bide bufflanip 90 li korumalara yakin armorlari defensli rebel suitin ustune giyincede sizim eye shotlar komik oluo yani bilmiyorum isteseniz duel yapalim bole de olur yani eye shot basta bh nin kullandigi bisi ayrica oyun ilk vuruslara daima izin verio first strike de elim armut toplamio cok bh geldi karsima lol smugler ina guvenen beni eclipse de bulsun bakim nediyim daha yani pvp icin olmadigini da soledim karekterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar