Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak edenler için oyundaki en iyi pvp karakteri...

Lynx

Öne çıkan mesajlar

1k hpsi olan bi playera 1700 -3000 vuramamalısın aynı şey comando içinde geçerli ch içinde
tek başıma oyunda lamıyacağım mob yok şu an böyle olmamalı bu sana demiyorum ki yanlış yapıyorsun ama classlar overpowered 1 shot die bişi olmaz olmamalı[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

hala daha ısrar ediyorum arkadasın soyledigi skilldeki birini oldurmek imaknsız eger isi biliyorsa...
yani bakınız

panic i vurdu saydırdı size 10sn oldurmedenyise daha knockdown sansı var artık kendini healleyebilir ve daha farkli special lar vurabilir
yani silahda iise elindeki imkansız
ama cok ama cook sacma bi olay[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

smugglerin ne hakla mi bole bi guce sahip olma sansi var?
panic shot dmg vermiyor gibi bisi...etrafa "yaylim" atesi aiyor

yaylim atesi nedir? genelde gerilla multeci ve panik kaos yaratmakta etrafa rastgele ates etmekte kullanilir...taktikten c ok kaotik bi ates etme seklidir...amac rastgele zarar vermek ve karsi tarafi korkutmaktir

pardonda boyle çamur bi taktigi bi smugglerden baska kim yapabilir anlamadim? hehe bide ikinci anlamadigim bana smuggler da bi tane guclu shot goster last ditch disinda (last ditch eger COK hizli bi silahin yoksa pek bi isine yaramiyor..heves olmasin okuyan herkeste..delayi en fazla ates sekli...sen iki last ditch te kimseyi olduremiosun 10sn de)

smuggler in sadece pistol kolonundaki ozellikler le sadece onlari kullanarak KIMSE birini olduremez...ha cok kullanan biri olarak...Low Blow (ayak kaydirmaca) ve Panic shot, ilk atisinda tutma ihtimali yuksek fakat 2cil ve 3cul atislarda resiste takilan shotlar...

eger pistoleer yada benzeri baska bir skill ile sen smuggler kolonu nu kullanirsan evet buyuk bi guc elde edersin belki...ama anlamadiim neden smuggler a buyuk bi guc verilmis oluyo? bi halti yok biska bi spec. shot ile birlestirilmedikce...

overpowered olayi da taktige bakiyor bence
her sinifta uber olacam ucacam kacacam mantigi ile bi iki durum haric ellerden opmeye mahkum millet...oyunda 1v1 alamayacagin mob olmasi hakakten cok komik...moblar senin petinle ugrasmaktan sana dokunmuyor cunku..

bi tane mob goster petini saldiginda petin le ugrasmak yerine sana girsin, o zaman selametle 3un1 ini aliyorsun...

pvp de de oyuncu salak degildi senin onden saldigin hayvanla ugrassin...seni once indirmeye bakar sonra hayvanla oynar...cogu oyunda boyle esas tehlikeyi AI degil rakip player yaratir...overpower mantigini one suurp kendi azinla yok ediyorsun ki? 1v1 de alamayacagin mob yok diyorsun..esas bu overpowerdir..

gorelim bakalm krayt dragona pet saldiginda petle degil de senle ugrasmaya baslarsa neler oluyor krayt..o zamanda kraytlar cok zeki mi olacak?[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

lol bana daha ne yanlış yapıyorsun demeyecekmişsin? sen bana yaptığın lamerlıktır diyorsun.
Ben de bir soru sordum ve cevabını bekliyorum. Elimdeki malzeme üstte sayılı. Ben pvp de ne yapmalıyım. Rakibimi nasıl öldürürsem "lamer" olmaktan kurtulurum?
Sosyal ağlarda paylaş

oooo simdi gercek dunyadan orneklere girisirsek hicbi sekilde smugglerin de bircok baska charin da yetenekleri icin temel bulamayiz. nedir yahu kacakci dedigin. ne low blowu low blow nedir eline tabanca alan ayni yere ates edemiyomu ben low blowamiyor muyum mesela ? dimi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli spam yapmak lamerlık işte bundan basitimi var
streetfighterdaki kayma hareketi gibi bişe bu karşındaki birşey yapamıyor dmg output çok saçma bunuda abuse ediyorsun işte biliyorsun öyle olmaması gerektiğini dmgin[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

peki smugglerlar sadece pistol ve unarmed i verince aciliyor
bh icin master scout master marksman gerek
ama yarar bisey yok eyeshot fln demeyin kullanmiyorum ben onu torso da yaramaz
sadece bh pistolun tek yarar yonu pistol speed le acc vermesi
gelin gorunki smuggler pistoleer bi arkadas bh pistoleer bi arkadasi rahatca alır yani mantık cok yanlıs gerek hayata fln endekslemiyorum oyun icinde bunun normal olması lazm deil
biri tum skillerini vermis nerdeyse biri 2 kutu sırası vermis
cok sacma
hos bh ornedigine bakmamak lazm commandoyuda aynı sekilde opebilir
neyse yeneilik yapıcaz diye ediyorlar icine...
ilk basta su pistoleer in buglarini duzelseler knockdonw 1 adami knowout yapiyor
ama 2 i isey yaramiyor
lol bole super olaylar var henuz srver da bizde hala mount lari fln bekliyelim...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 05 November 2003 02:54 tarihinde demiş ki:
ya mesele skil harcamak degil, skili neye harcadigin, sen skili scoutinge harcamisin. bhsin meslegin adam bulmak odul almak, pistolde allah olmak degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

pistolle ilgili her turlu seyde yetenekliyim diyorum sadece bh pistol deil ya off abicim msjları duzgun okuyup msj at msj atmıs olmak icin msj atma su forumlara lutfen ya[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
hilikus, 05 November 2003 00:43 tarihinde demiş ki:
oyunda 1v1 alamayacagin mob olmasi hakakten cok komik...moblar senin petinle ugrasmaktan sana dokunmuyor cunku..

bi tane mob goster petini saldiginda petin le ugrasmak yerine sana girsin, o zaman selametle 3un1 ini aliyorsun...

gorelim bakalm krayt dragona pet saldiginda petle degil de senle ugrasmaya baslarsa neler oluyor krayt..o zamanda kraytlar cok zeki mi olacak?[hline]*curiosity res-kills*
...mono

Bu ay gelecek olan büyük patchde CHlere ve non-chlere nerf gelio. CHlerin şu an 70 olan max pet çıkarma leveli (toplamda, iki mauler 34+34=68 mesela) 60 a, NON-CH playerların 15 olan pet levelı da 10 a düşüyor.

Bunun haricinde, evet bütün moblar çok zeki olacak, şu an petleri uzaktan saldığımızda hiçbir sorun yok petler meleede savaşırken ben uzaktan mindshotı koyuyorum ama patchden sonra moblar ya da npcler pet sahiplerine dönebilecek ya da siz petler savaşırken yanlarına gelip heal çaktığınızda mob sizi farkedip size girebilecek.

Dikkat -bilecek'li konuşuyorum, çünkü mob peti bırakıp size dalacak diye bir kural yok ama şu anki durumdan farklı olarak size girme ihtimali yüksek, o yüzden CH olmak daha zor olacak.

Ve Non-ch karakterler tank olarak sadece BElerin yapabildiği 800 max 1k HAMlı kaaduları kullanabilecek... LoL :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 05 November 2003 11:25 tarihinde demiş ki:
Dediklerin zaten şuandada oluyo.Pet yaratıkla debelenirken sen yanlarina gidip yaratıga ateş edersen tadına bakıyo bi kere senin.Orda kalma devam edersen sana saldırıyo.Kacarsan takip etmiyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse

E işte bu dalma oranı daha da arttırılacak...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız ortada bir olay daha var, bu oyunda dueli saymazsan (ki o dueli iki beyefendi arasındaki gurur meselesi gibi yorumlamayı tercih ederim) oyunda Faction Wars var, yani 1 e 1 değil gruplar halinde savaş, bu durumda senin karşındaki adamı öldürme hızın çok ama çok önemli...

Örneklerle açıklayayım, işini bilen bi adamın şu an birini öldürme süresi şartlara bağlı olarak 15 sn olabilir.Eğer bu süre 2 dakikaya çıkarsa yanında doktor olan adamı öldüremezsin, zehirlendiysen, yaniyorsan sen adamı öldüreyim derken yine hakkı rahmetine kavuşursun.Zaten savaş alanında yaralananlar sağa sola kaçıp burst çekerken bide senin o adamı öldürücem diye 2 dakka kasman tamamen işkence olur.

Ya da başka bir örnek 2 dakka kastın adamın incap olmasına son atışın kaldı, şak adam stim kullandı fulledi healthi hadi bakalım bi daha baştan(mind i katmadım olaya).Sana saldıran adamda zaten pet ne var ne yok dalmış zaten sen daha adamı 2 dakkada öldür, sonra pete başla, sonra bunun grup arkadaşlarına dal, ohoooooooo işkenceden farksız.

Ben burada diyorum, PvP zamanı uzasın diyenler, (aslında daha önce olmuştu SOE sonra tekrar değiştirdi) ilerde 3 e 1 kalıpta ulan bu herife 2 dakka harcamasam 3 unude almıştım yada baydı abi 2 saattir ateş ediyorum daha incap yok ortada muhabbetine girebilirler.

Hayal gücünüzün çalışması için, BF1942 ya da CS oynarken önünüze 3 adam çıkıyor, hani şimdi dmg düşürüldü ya 2 dakka boyunca öyle birbirinize ateş edip duruyorsunuz, head shot falan da yok tabii lamerliğe girdiği için (yada öldürdüklerin hep ne ballı atıştı diyip laf atacaklarından) sadece torsoya nişan alıyorsun.

[Bu mesaj Lynx tarafından 05 November 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duel ve pet control durumunda DA ve lynx e katilasim geldi heh

bide acikliga kavusturalim mi?
pistoleer var...pistol ustunde hiz dmg ve defans ozelliklerine dayali bi yol bu

BH yada Smuggler var
ikisininde icinde kendine yeticek kadar kullandigi silahlara ozellik veren special shotlari var(BH smugg a gore arsenal niteliginde hatta)...NE defans NE speed verio hatta (BH verio olabilir atmiim)

sen pistoleer alirsin almazsin istediinin yanina secim sana kalmis, ama tutupta cikan bi kombinasyon oburune gore yeryer avantajli diye mizmiz etmeyi anlamiorm lol

Unitynin dedigi gibi gider bina kosesine kacarsin yersekillerini (kayalar) veya binalari kullanirsin....pazar alanindaki birbirnin cevresinde donen it dalashi duel lere bakarsan zaten gerek yok muhabbete...Med centerda TKA dan dayak yiyip mizmiz eden Commando muhabbetine doner bu

ayrica ben speeder a binmem..tutar beni...kaadu felan isterim vakvak die bagirsin medcenterda hehe

hmm acep speeder modifye edilir mi? slice felan ehei..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mehanix-, 05 November 2003 10:53 tarihinde demiş ki:
pistolle ilgili her turlu seyde yetenekliyim diyorum sadece bh pistol deil ya off abicim msjları duzgun okuyup msj at msj atmıs olmak icin msj atma su forumlara lutfen ya[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

mesaj atmis olmak icin mesaj atmak ne demek.

"......bh icin master scout master marksman gerek
ama yarar bisey yok eyeshot fln demeyin kullanmiyorum ben onu torso da yaramaz

sadece bh pistolun tek yarar yonu pistol speed le acc vermesi
gelin gorunki smuggler pistoleer bi arkadas bh pistoleer bi arkadasi rahatca alır yani mantık cok yanlıs gerek hayata fln endekslemiyorum oyun icinde bunun normal olması lazm deil
biri tum skillerini vermis
nerdeyse biri 2 kutu sırası vermis
...."

demissin. bu dediginde su boldla gecen yerlerden su mana cikiyor : 'daha cok skill harcanan bir meslek daha etkili olmali'.

ben de sunu soyledim ; skillerini master scouta ve master marksmana yatirmissin. bh mesleginin gorevi adam bulmak odul almak. hal boyleyken scouta marksmana skill harcamis olmak gayet dogal, zaten meslegin geregi bu. master pistoleersen zaten pistoleer meslegini bitirmissin yapmissin daha neden sikayet ediyorsun pistol konusunda ? bh pistoleer daha ustun degil ise o zaman smuggler pistoleer ol problem ne ? eger bh pistoleerin daha guclu olmamasi lazim cunku skiller scouta harcaniyor full kadro dersen dogru.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arada bi karışıklık olmamıştır umarım, benim örnek verdiğim char smuggler/BH, bide oyunda hala olması gerek BH'lerin PvP de 2.5 kat fazla dmg veriyor olması gerekiyor (emin değilim).BH nin genelde pistoleeri yenmesinin sebebi büyük ihtimalle buna dayanır, buglar vs... söz etmeye gerek bile yok.

İyi,kötü ve çirkin izleyenler bilir, orada BH olan Lee Van Cliff i , Clint abimiz bir nevi pistoleer olarak yenmişti :-P, o da pistol çekmedeki hızından dolayı :). Pistolerin BH yenmesi işte bir nevi böyle bir sistemin oyuna uygulanması ile olabilir.Yoksa zaten 1.6 spd sliced olan pistolu ister BH, isterse pistoleer kullansın sonuçta ikiside 1.0 hızında kullanacaklar (special durumu daha komplike olabilir).

Oyunda classlar arası çok sağlam bir denge söz konusu değil, sonuçta nerf yiyene kadar da panic shot oldukça etkili olmaya devam edecek, sonuçta iş yine çoğunlukla speciallerde bitecek gibi geliyor bana :)

Bu arada popa katılıyorum ben, eğer panic shot, last ditch gibi güçlü skiller masterlarda verilse olaylar daha farklı olur, ama bu seferde hybrid class anlamını kaybeder, ayrı mesele :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...