Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merak edenler için oyundaki en iyi pvp karakteri...

Lynx

Öne çıkan mesajlar

En son patchden sonra oyundaki en iyi PvP karakteri:

Smugler pistol 4
Bounty Hunter pistol 4
Novice Medic

İyi bir scatterla, last ditch 3k dmg vurabildiği gibi (BH lerin PVP dmgi), ayni zamanda sizin yapacağınız special attacki 10 sn geciktirebiliyor.Şu ana kadar hiçbir charın bu canavarları yenebildiğini görmedim.Her ne kadar yeni duyulmaya başlansada en iyi PvP chari olarak kabul edilebilir.

Doğal olarak değişik yöntemlerle bu charlarda alt edilebilir ama teke tek duelde dediğim gibi yenen olduğunu görmedim.Güç manyaklarına duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

armora gore deisir o
cunku her silah speedsiz ilk atisini yaptıgınıdan saglam bi commandonun elinde iyi bi silah varsa tek atısta oldurebiliyor
ayrıca dedigin 3k dmg moblara vurur scatter pistol[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip bi karakter anca eyeshot spammer denilen lamerı oluşturur.Eğer commando'yu nerf etmeselerdi (5 atıştan minimum 2 si miss) bole bişeyin şansı yoktu.Gene yok aslında flamesingle2 yapan bir commando miss yapmazsa karşısında durucak char tanımıyorum.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

elinde tufek nevi bisi varsa llc jnpc ye 22000 cakiyor eger sendede bole bi durum varsa normal. bug, ben en son rekorumu 23300 koyarak belirledim ama pvp de llc yavas son sans olarak kullanılabiliyor.pvp ded 1200 1300 caktigim oldu hani deneme yaparken. ama dedigim gibi tercih edilecek bisi degil. oleceginizi anladiginiz anda son hamle olarak cekip atesleyebileceginiz ve miss etmezse nallari diktireceginiz bisi derim.bi de komandoya gelince baba eyw ole olasılıklar var ama bugune kadar hıc bır komando benı yenemedi. surekli miss ediyosunuz ve olmeden oldurmenız cok zor sen sılahı yukleyene kadar ben max 3 eye shotta ısını bıtırım. o yuzden yukarıdakı karakter hıc fena bı karakter degıl yolunu cızmemısler ıcın denenebılecek bır yol gıbı

sad
eclipse - BountyHunter

RIP

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 04 November 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi de eye shot lamer kotu olmus, cogu karakterın kendıne has ozellıklerını kullanmak zorundasın . sımdı adam bana master sa warcry ıle 20 sn hıc bır seyle ates edememı saglıyo ona da warcry lamer mı dıcez olay bu karsındakını tanı ona gore gır ezbere ıs olmaz, bh san torso gıbı saglam bı atısı kullanamaman da kotu, cunku adamı yerle bır edıyosun ama herkesın kullanabıldıgı stımb ıle vede fırstaıd 4 u varsa kendıne 1000 e yakın heal eder eee ne anladım ben bu ısten. bana gore lamer nası olur yatarsın kosene kırmızı gecerken habersız petlerınle saldırırsın lamer ona denır elemanı olduren bıle sen degılsın. ama dusundum bak bunada lamer denmez adam naapsın ch olmus ranged ozellıgı zayıf ona da lamer denmez, neye denır off sustum. fazla hosgoru ıste napacaaan. hah dur komando gızlıden base gırer at st lerın hepsıne burn yapar cone la ve hemen olur clone dan cıkar ve at st lerın yanısını seyreder. bu mu lamer yok ya bu da degıl.adam da kendıne gore oyuna denge getiriyo iste... nedır abı lamerlık.sanki cs oynuyoruz da adam kutunu arkasından ates edıyo, pusmus professıonuna gore oyun oynarsın bence onu sectın o nda su yok bu yok secmeyeydın be yahu ne geregı vardı kendını uzmene pvp yapma yada ne bılıım ıste ole bısıler der ve gıderım.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

RIP

[Bu mesaj sadATS2 tarafından 04 November 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben master TKA yi normal olarak 5m yakinima gelipte kurtulan çok az olmuştur, ama iyi bir scatter hiz ve aradaki mesafe açısından çok farkediyor.Özellikle last ditchin 10 sn geciktirmesi, kd vs.. gibi specialleride engelliyor.

Bu arada Mehanix tavsiyem önce git dediğim yetenekte bi adamla pvp yap sonra aç combat ekranına bi bak,
last ditch 1-3k arasi range de dmg verdiğini ve buffli haldeyken 3-4 atışta ölmüş olduğunu görürsün.

Zaten bu yetenekte 3-4 kişi var şu an ahazide tavsiye ederim bi duel yapın kendiniz görün.
Sosyal ağlarda paylaş

bence burdaki butun tartismalar karakterlerin teke tek muhabbette ne durumda oldugunu ifade ediyor, bunlarin cogu kalabalik gruplarda savasildiginda cok daha fonksiyonel ya da fonksiyonsuz olabilecektir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

eğer tam tersine çevirmedilerse last ditch rakibe değil size delay veriyordu bi yanlış olmasın?
Ayrıca eye shot spammer diyenlere bende her türlü spammer derim. Bana ne atarsanız onun spammerı olursunuz. Her atışınız farklı olacak spammer olmamak için öyle mi?
Yani ben kasayım, BH olayım, minda da güzel dmg veren bir atışım olsun ve spammer olmamak için eyeshot bir kere çekiym doğru mu? Sanki bedavaya çekiyoruz da hayret bir şey yaw :) belli bir ham costu var onu da ödüyoruz arka arkaya 10 tane bastın mı, zırh da giyiyorsan zaten hamin allahlık oluyor, tek vuruşa kalıyor. Sinir oluyorum böyle nitelemelere yaw.
Geçen hafta Bestine'de biriyle düello yaptım ki huyum değildir çok ısrar etti. Önce eyeshotla öldürdüm, eyeshot spam is lame dedi. Sonra önce carbinle dizzy yapıp KD yaptım öyle öldürdüm, KD is bugged this is bug abuse dedi. Sonra llc ile öldürdüm, llc is too powerful it should be bugged, it's lame to use it in pvp dedi. E şimdi ben ne kullanıym? Bi dlt verin elime de normal atışla onu kullanıym bari.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bugları da alalım nelermiş buglar? öyle afaki buglı deyip geçmekle olmuyor. llc bir heavy weapon, her silahın bir dmgi ve armor piercing özelliği var. Bunların dışında etki ederlerse buglı olurlar. Tam olarak bug nedir bunu anlatmanı bekliyorum bu bir.
Eyeshot spam lamerlıktır cümlesini biraz savunabilir misin acaba? Pvp de lamerlık olmayan nedir? Bana bir lamerlık olmayan pvp örneği verebilir misin? Alev makinasıyla isnanları yakmak lamerlık mıdır? Bir insanın seçtiği skill alev makinasıysa bu lamerlık diye rakibine dipçikle mi vurması gerekir?
Bu soruların cevabını alırsam dar dimağımı biraz genişletmiş olucam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 03 November 2003 23:49 tarihinde demiş ki:
llcli bir adamdan üstümde 58 resistli composite varken 1724 dmg yedim

bir de eğer bu bahsettiğin armor TAM takım değilse ve/veya bahsettiğin 58 resist electric resist değilse zaten neyin neye nasıl dmg verebileceği konusunda pek fikrin yok demektir.
Eğer yukardaki şartlar gerçekleştiyse keşke bir screen alsaydın, bahsettiğin şey etrata imperial shuttle ile gezmek ya da elinde ışın kılıcıyla dolaşmak kadar aykırı bir şey.
Bi de dip not: llc slice ile base dmg'i 1K olan bir silah. Bunun krayt olanları var ki daha fena. Lİghtning sinle II ile yanlış bilmiyorsam 2.5 kat dmg vermesi lazım. yani 2500 lük bi dmg gelmiş üstüne. armor olmayan bir bölgeye gelirse, sözgelimi sol kolunda bracelet yoksa zaten bu sana çok rahat +1K olarak etki eder.
edit: şunu eklemeyi unutmuşum: silahın ustası, üstünde yazan max dmg den çok daha fazlasını veriyor yani o yukarıdaki değerleri bir avenger'ın elinde 2-3 le çarpıp sonra armor resistlerini düşün

[Bu mesaj Gunn tarafından 04 November 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

last ditch smuggler in en son vurusu
ozelligi kullanan kisiye delayi azcik fazla ama 3sn felan degil
1.0 speed li 240dmg li bir pistolde last ditch pvp de ortalama 300-750 arasi vurabiliyor...delay ise 1sn-1.5sn bahsi gecen pistolde

smugglerin asil yeni kullanilmaya baslanilan Panic Shot i Bahsi gecen rakibe (isin gercei area shot bu kac rakip varsa o yonde hepsne) 10 sn delay verme ihtimali olan bi shot (delay derken, bir sonraki haraketine 10sn delay...bir sonraki atisi, heal cekmek, posture degistirmek..)

10sn delayi yiyen genelde kuzu gibi bakiyo :) 10 sn ye iyi hizli bi silahla adamin ustune yemek tarifi yapiliyor resmen, hele birde BH iseniz ve bu eyeshot ile gerceklesirse tahminen 10sn fazla bi sure :p

bide anlamadiim neden illa scatter? fwgsi var bunun scatteri var dx2 si var (pvp de bu kadar karman corban smugg BH bi temp den bahsediosaniz zaten krayt vb gibi silahlara sanirim parayi kiymissiniz demek hehe)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Scatter benim anlattığım tiplerde gördüğüm silahtı :)
Doğruya doğru her karakteri bi yolla yenmek mümkün.Bu arada doğrudur benim hatam olabilir, çok dikkat etmemiştim hep last ditch etkisi olarak algılamıştım ama kuzu kuzu bakmama sebep olan araya eklenmiş bir panik shot olabilir :)

Bu arada Gunn çok doğru demiş bence, KD ile yendiğim adamların ''TKA nerflensin demesine kadar KD kullanacağını bilsem duel yapmazdım'' a pek çok muhabbeti olmuştur.

Zaten olay hep aylardır aynı yere çıkıp duruyor, baktın yenemedin eşit değile getir hemen.Benim buraya bu karakteri yazmamında sebebi bu, alın işte size başkası tarafından yapılmış üstüne düşünmenizi gerektirmeyen bi pvp charı.Ben bu charin 1 e 3 faction savaşını aldığını da gördüm, tabiki olay rakiplerde bitiyor ama en azından kendi charınızı god like yaptırmaya yada başka charlari zayıflatmaya çalışacağınıza oturun bu chara kasın.(Oyunda gördüğüm en güçlü PvP charının bu olduğuna inanıyorum)

Bu arada lütfen bugda mı report etmeyelim, herkes bu charimi kassın gibi saçma mesajlar atmayın.Demek istediğimi gayet açıkça belirttim.

Not:Ben Jackie Chan filmleriyle büyüdüm, AO dan UO ya bulduğum her yerde unarmed chari ilk sıraya koydum, yensemde yenilsemde aldığım zevkten birşey kaybetmedim, darısı başınıza...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 04 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
ayrıca şöylede birşey var
flame 4 ve yanında 3 sludge pantheri olan bi ch bu template i alır kasmadan

evet hiç kasmadan alıyo ama üçün birini

panic shot yiyipte petleriyle beraber mal mal bakan CH cok gordum bestinede

eye shotlada obur dunyaya gidişlerini gordum
zaten armor ratingi olmayan bi petinde BH tarafından oldurulmesi 10-15sn gibi bi sure alıyo torso shotla[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe dooru valla...mizmizlarin cogu adil deildi, yok zirhim yoktu kd attin vs gibi yenildikten sonra geliyor, her sinifin kendine gore bi tarzi var zaten, tka nin kombolari inanilmaz fort, HQ savaslarinda inanilmaz oluyo ortada tazmanya canavari gibi patakute herkesi yere yikip lesh ini cikartan bi iki kisi butun kaleyi innetiyo arada bi

ha menzilli rakipler ciktimi bu sefer melee ler agliyo..anlamiorm heh, kimiside soe forumlarinda dioki yok mount'lara binen melee lere bonus verilsin...hehe yuruyen komandolarada bonus verilsin o zaman :p

bence eglenceli pvp olaylari, hele bole -hybrid in de hybridi profession lar cikinca garip oluyo
bide carbineer sanirm sonuk kalmis yaw..spec hitlerine baktim oyle skintidan, birden cok hedefi KD edebilen hit ler felan var..acaba kulanissizmiki kimse kasmio...

ben annamam, sliceimi dandik yapar keyfime bakarm heh[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

lol ayrıca gunnla duel yapan herifte kettemoordaki en lamer insan modelidir(duel yapıpta öldügünde bahane bulmadıgı insan yoktur sanırım)

geçen günde med centerde cmlerden yakınıyodu poison yemişte olmuste

bende doctor ol o zaman cure yaparsın dedim
hayır poisona nerf gelmesi lazım dedi :)

yani boyle tiplerde cogunlukta :) illa en uber class olma çabasında olupta sonra geberince zırlayanlar :) hatta bu forumda bile goruluyo ornekleri heh[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

evt arkadas doru soyluyormus test ettim onayladım...
su anda soyledigi seviyede bi charı yenmek imkansız 10sn boyunca special attack yapamıyorsun yada heal yada poison
yani kisaca hoplatmıslar
smuggler ne alakadırki boyle bi ozzeligi kullanmaya hak kazanıyor mantıklarına koyyim diyorum sadece...
hala goruslerim aynı tum dev lerin beynini......[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

llc şöle buglı elinde tüfek varsa inanılmaz dmgler vuruyor
evet sürekli aynı atışı yapmak lamerlık ben o adamı savunmuyorum ama dediklerinin çoğuda doğru
3ün birini petli duellerde sadece juliete ve llc kullananlara karşı aldım çünkü llc abuk dmgler veriyor ve daha flame 1 var flame 4 de zaten işler değişicek kullandıım flame throwerinda 3.3 speedi olduğu düşünülürse dediğin pek doğru değil
üstümde full suit electric resist 58 olan advanced composite armor vardı gunn[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

panic shot 10sn delay veriyo

yani 10 sn atış yapamıyosun
o yuzden isterse 1.0 speedli ft olsun elinde farketmez

10sn içinde bi BHden saglam bi scatter yada fwg ile gelen damagei hesaplamaya gerek yok sanırım

ayrıca llc rifle kullananlara cok yuksek damage vuruyosa bunun aynısı ft specialında da var[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sosyal ağlarda paylaş

ısrarla anlamadığım şey sürekli aynı atışı yapmak neden lamerlık? yani 3 eye bir torso 3 eye bir bleed mi atmam lazım?
Adam bana demiş ki aha bu atış senin haminden bu kadar götürür, arka arkaya 5 kere sıkarsan actionin biter, kreetle bile vursa ölürsün ona göre. Ben bunları kabul etmişim, karşımdaki ne yapacak? ya beni KD edecek, ya zaten biten action pooluma saldıracak ya da eyeshot yememek için uzaklaşacak.
Lamerlık neresinde bunun? neresi lame (kötü)?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de esas şunu merak ediyorum. Efendim ben meslek olarak tüm skillerimi BH liğe ayırmışım, yani adım Hıdır, olayım budur konumundayım. Bir savaşta kullanabileceğim 3 silah var:
Pistol çıkarır eyeshot çekerim lame olur.
Llc ile normal ya da spec ateş ederim, hem bug abuse hem lame olur.
Carbinimi çıkarır dizzy+KD ederim (bakın sadece KD de demiyorum bi de dizzye shot ayırıyorum) bu da bug abuse olur.

Soruyorum hangi silahı ve hangi shotu kullanmalıyım lamer ve abuser olmamak için?
(bilmeyenler için not: BH'nın 3 silah kolonu var: BH Carbine, BH Pistol ve LLC)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...