yosun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Oyuna geri döndüm infi açıcam diodum ama şu an çok kararsızım en ufak bi fikrim yok ne yapiiim nası yapiim Bana bişiler söleyin ne açiim (albionda) ve niye açimmm nası specliiim hatta uhuuuuu[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
Romario Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 minis aç hem rahat grup bulursun hem rvr de etkili bi char şahsi terciğimdir yani[hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade of İllusions Of Fate
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 güzel itemlerle ministrelle inanılmaz şeyler yapma olanağın var[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 necro ac. en cok 2 haftaya 50lersin. sonra para icinde yuzersin. buff buldunmu rvrdada is yaparsin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Zexxx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bence İnfili Kas ilk basta cs trust agirlikli git lvl 40 ta respect edip lvl 40 de 50 dw 50 trust 34 stealth 34 enom yaparsin bence :D
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 tabi kesinlikle inf gitmeni öneririm. emainde önünden geçen gruplara kenara çekilir yol verirsin. sonra bütün gün bir cleric gelsede beni bufflasa diye dua eder durursun. sonra önünden geçen tankların hepsine buyur abi diye yol verirsin. bir rahat rahat casterlarla healerlara sokulabilirsin. onda da vurdun vurdun vuramadın instaları yer geberir gidersin. inflerin çektiği ızdırabı bir oynayanlar bilir. oynamayanlarda uzaktan bakıp vaybe adam fıstık gibi stealth oluyo der
Öne çıkan mesajlar