Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Evet Bana sözlük lazım arkadaşlar Italyanca-Turkçe Turkçe-Italyanca Italyanca-Ingilizce Ingilizce-Italyanca Evet bunlar lazım bana Türkçe lazım ingilizcede bulursanız sevnırım Link pls Lazım italyanca :)[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 http://www.langtolang.com[hline]Sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ya yok ole war bende bi tane :) Bana MTU gibi lazım program halinde lazım online deil yaneeee[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 babylon.com var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 okü saolasın[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 www.seslisozluk.com www.dictionary.com[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 www.altavista.com da bi translator war cümle oalrak çeviriyor hem de tavsiye derim[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 www.zargan.com ayrıca internet bölümünde konuyla ilgili thread de vardı yanlış hatırlamıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar