Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 5 mılyon[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Babamdan MD sözü aldım gerisi yalan[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 20 milyon.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Bonus, 25 November 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Babamdan MD sözü aldım gerisi yalan[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Md nedir[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mini Disc Player[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 160 m[hline]Riruix-Follower of Aerius-Warrior of the Light-Mixreborn uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Babaannem bizde kaldığı için tüm akrabalar bize geliyo.... Babam (namaza hiç gitmem neden derseniz inanma sorunu yaşıyorum neyse....) 20 milyon Annem 20 milyon babaannem 20 milyon Amcam 5 milyon pınar ablam (kuzen) 10 milyon Hanife ablam (kuzen) 10 milyon... eveeet bu kısa günün karı...yarın 1 amcam 1 halam ve 2 damat gelicek... nıhahaha bilgisayarı yenilicem... ha bu arada bi kardeşim var ve ben ne aldıysam aynısından o da aldı :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 220 melyon[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 600$ alan arkadaşı benimle paylaşmadığı için esefle (esef ne demek) kınıyor ve sözlerime başlıyorum; annem zaten vermez, babam antalya'da şu an ki, oda normalde vermez, babaanne rahmetli oldu, anneanneden 0, bir dededen 40, diğerinden 80m acılarığn çocuğuyuğm[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 15 mil (buna da şükür :D)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 120 milyon + bir kaç gün içinde amcam geliyor bana gelirken bir hediye getirir birde 100$ verir yani bayağı iyi durumum :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 gencelr kocaman adamalr aldık hala el opup para mı alıyoruz ayıp ya... ----- aman dede ne onemı vardı *hüüüp göttüürrr*[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sıfırcılar kervanındayım ben de[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 adamın teki birgün parasız kalmış, elini öpmüş amcanın birini demişki ' peygamber her elini öpene para verirmiş efendi' , adamda vermiş tabii ki cennete gider diye o gün bugündür bayram diye kutluyorlar işte bunu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 100$ ve 200 milyon kazandım tefecilik yapmaya karar verdim[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 adam peygambermiyim lan ben dememişmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sadece 80milyon grr[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Aslında sadece 100 m ama kardesım ın parasına da el koydugum ıcın :lol: 200 m eh ıste kısa gunun kaaarı[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 0. (yazıyla sıfır)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 130.000.000[hline]Lütfen Açtığım Topiklere Beni Rencide Edicek Mesajlar atmayın ve beni kavgaya itmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eğer bu bayram para toplayabilseydim mükemmel olurdu şu sıralar biriktirmekle uğraşıyorum ilaç gibi gelirdi ama kazık kadar olduk vermiyorlar artık.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 siz o topladığınız paralarda güzel şeyler alıyosunuz ya.. ben o paralarda fatura ödüyorum a.k[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bu arada ben dıscman alıcam ne onerırsınız ?[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 babadan md sözü almak iyi iş aslında dur bende deneyim hehe benim 75 :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 birisi benim için babasından mp3 player sözü alabilir mi mümkünse :D[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar