Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasılat ne gençler? [ne kadar harçlık?]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babaannem bizde kaldığı için tüm akrabalar bize geliyo....

Babam (namaza hiç gitmem neden derseniz inanma sorunu yaşıyorum neyse....) 20 milyon

Annem 20 milyon
babaannem 20 milyon
Amcam 5 milyon
pınar ablam (kuzen) 10 milyon
Hanife ablam (kuzen) 10 milyon... eveeet bu kısa günün karı...yarın 1 amcam 1 halam ve 2 damat gelicek... nıhahaha bilgisayarı yenilicem...

ha bu arada bi kardeşim var ve ben ne aldıysam aynısından o da aldı :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Mesaj tarihi:
600$ alan arkadaşı benimle paylaşmadığı için esefle (esef ne demek) kınıyor ve sözlerime başlıyorum;

annem zaten vermez, babam antalya'da şu an ki, oda normalde vermez, babaanne rahmetli oldu, anneanneden 0, bir dededen 40, diğerinden 80m

acılarığn çocuğuyuğm[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!!
Mesaj tarihi:
gencelr kocaman adamalr aldık hala el opup para mı alıyoruz ayıp ya...
-----
aman dede ne onemı vardı
*hüüüp göttüürrr*[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
adamın teki birgün parasız kalmış, elini öpmüş amcanın birini demişki ' peygamber her elini öpene para verirmiş efendi' , adamda vermiş tabii ki cennete gider diye

o gün bugündür bayram diye kutluyorlar işte bunu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
100$ ve 200 milyon kazandım tefecilik yapmaya karar verdim[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Mesaj tarihi:
Aslında sadece 100 m ama kardesım ın parasına da el koydugum ıcın :lol: 200 m eh ıste kısa gunun kaaarı[hline]Salla Bakarızzzzz :D
Mesaj tarihi:
eğer bu bayram para toplayabilseydim mükemmel olurdu şu sıralar biriktirmekle uğraşıyorum ilaç gibi gelirdi ama kazık kadar olduk vermiyorlar artık.[hline]Kuzu
  • Yeni Oluştur...