Gunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Bu alana oyunda rastgeldiğiniz ilginç noktaların ya da tuhaf anların resimlerini koyabilirsiniz. /tell popeye hoca şu threadi sticky yap :) Yalnız resimler ilginç olsun gerçekten yani tutup emperor's retreat'in ya da darth vader'in resmini koymayın. Resimler jpg formatında olsun lütfen. İlginç olmayan ya da uygun görülmeyen resimler silinecektir. Bu thread ilerde bir koleksiyon olarak kalacak. Arada resimlerle ilgili ufak yorumlar da yapılabilir ama "aha ben burayı biliyom şurası" falan diye de iki sayfa geyik dönmesin :) bilmeyenler için: oyundan görüntü alma tuşu PrtScn (Printscreen) tuşudur ve oyunun kurulu olduğu klasöre save eder. Oyun grafik ayarlarının en altında resim formatını ve kalitesini belirleyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Corellia'nın güneydoğusunda uçsuz bucaksız biyerlerde BH hedefi peşinde koşarken denk geldim. Kim yapmış niye yapmış bulamadım Bu da Tatooine'in kuzeyinde sanırım Mos Entha'nın oralarda tepelerde gezerken gördüğüm birşey. Sanırım ayrıntılı olarak yapılması unutlumuş. Kutularda "default appearence" yazıyor. Bu ikisi de BH'lığı ne kadar ciddiye aldığımı gösteriyor :) Hedefin peşinden 5.5km koştuktan sonra hedef bir anda agent smith havasına girince bana ad Neo'yu oynamak düştü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 cok ilginc bir resim.. (mosaic olan yer de yukarida ki arkadasin terbisizlikleri vardi) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 sticky yapalımda boyle cok resim olcaksa bi kaçını link olarak verelim threadin ilerki hallerinde açana işkence çektirir :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Resim koymayın bence buraya, gelen kaçar direk.. Link verin sadece..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Selam, Daha önce bir çoğunuz bu resmi görmüşsünüzdür, görmeyenler için... ** Bu arada Mühendisin göbeğine dikkat... O aralar CH kasarken bayağı kilo almıştı. :-P Smanchinin de gözü üstünde, aralarında bişi var mı bilmiyorum... :-) ** Gülay da arka planda göreceğiniz gibi yarı diil, 4'te 3 çıplak. Ama dün gece gördüm, tesettüre girmişti... :-D Birinci ofisyal Dark Legion pikniği R.I.P. olarak da 1. pikniğimizi düzenlememiz lazım...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arşivden bi kaç resim daha çıkardım: Aaah ahh!!! Eski dostlar ve Bothan Roman Grubu :-) Oğlan PAsı???? :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Rebel esiri Oha En büyük Santona :P Savaş sarmadı :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar