wicca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 difference,koçum, fikrini söyliceksin tabi de kavga ortamı yaratmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: wicca, 27 November 2003 03:09 tarihinde demiş ki: bu cümlen gereksiz oldu fikir belirttik polemik ortamı yaratma difference wicca, çok sinirlisin bakıyorum aman yavaş git ;)[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 wala demın cok sakindi bız konusurken herhalde kültablasını flm dusurdu :-p[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hop hop sakin... *!aba altından meşe odunu gösterir* hmmmmm...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: karpuz, 21 November 2003 14:17 tarihinde demiş ki: abi zaten yemeğe gidiyosanız ÇIKIYOSUNUZ ya bu bu kadar basittir 2+2=4 8/2=4 gibi bişey yani... çıkmakın sözlük terim anlamı bu...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: bence öyle değil. ya hatunun parası yoksa ve yemek yemek istiyorsa. genellikle bayanlarda erkekleri arkadaş olarak gördükleri için.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: _Pyro_, 27 November 2003 02:30 tarihinde demiş ki: ya abı gecen sene okullar acıldı daha yenı okul ıste hazırlıktayız tanıstık kızla yan sıramda oturuodu benım o zaman ılgımı cekmedı baska kız vardı sora baqtım bunla baya samımı oduk ıste kafalarda uyusuo kızda gusel aslındada hıc sevgılı olcak gozuyle baqmamısdım neyse eddım ıste bu eskı cıktıgından ayrıldıktan sora cok cekmıs korkuorum gene aynı seylerden+tanımıorum daha flm dedı kbl etmedı 2 ay gectı fasla konusmadım tabe bu arada etmedı gene bende 6 ay hıc konusmadım bı gunaydın yok belkı yuh salıo dıorsundur harbıcı slm sabah bıle yoktu sora bı basladım konusmaya ark. olarak bıda etmedım ıste bu sene de hala sevıom, en azından hoslanıom gene ama söylemıorum söylıcek yuz kamadı belkı hala bılıo belkıde bıraktım sanıordur da ıste sevıom napam :) ondan konusmama kararı adım en azından sogurumda unuturum blekı misali...[hline]Grandmaster Welet... Abi Türkçe yazar mısın anlayamadım da...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 lol onu anlaman ıcın gece 2-3 de gelmen lazım :)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 saplardan secmeler:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Busted Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Sen kizin cebini wer ben soriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Oha hala benimle cikarmisin fln mi dio millet yuh ben en son ortasonda demishtim asduhasd...Birakin vakit gecirin olacagi varsa olur elbet..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Mavi, 27 November 2003 03:17 tarihinde demiş ki: said: wicca, 27 November 2003 03:09 tarihinde demiş ki: bu cümlen gereksiz oldu fikir belirttik polemik ortamı yaratma difference wicca, çok sinirlisin bakıyorum aman yavaş git ;)[hline]Kuzu sinirli değildim orda yaa.yanlış anlamışsınız.arkadaş orda döt etmeye yönelik bi cümle kurdu da o yüzden yavaş ol dedim.sen de yanlış anlamışsın mavi koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Difference Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya benim ne demek istediğimi anlamak sana mı kalmış... hem öyle bile olsa bi halt anlayamamışsın sadece aslında belirttiğim şeyin benim fikrim olduğunu anlatmaya çalıştım.. ama senin gibi döt -veya artık ne dersen- olmaya yönelik bi yaran bi komplexin var ki milleti kendin gibi zannediyosun...cevap yazmayayım dedim yine çileden çıkardın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Difference, 27 November 2003 23:58 tarihinde demiş ki: ya benim ne demek istediğimi anlamak sana mı kalmış... hem öyle bile olsa bi halt anlayamamışsın sadece aslında belirttiğim şeyin benim fikrim olduğunu anlatmaya çalıştım.. ama senin gibi döt -veya artık ne dersen- olmaya yönelik bi yaran bi komplexin var ki milleti kendin gibi zannediyosun...cevap yazmayayım dedim yine çileden çıkardın beni 1. yanlış anlamışsınız derken kendimi kastediyodum 2. belirttiğin şeyin senin fikrin olduğunu zaten biliyoduk, bunu bir kez daha belirtmen manasız 3. x=ks plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: arcane, 26 November 2003 18:26 tarihinde demiş ki: said: Golge-i_Khan, 26 November 2003 14:09 tarihinde demiş ki: lol kinin bu kadarı adamın size sms ile çıkma teklif etmesinin nedeni size önem vermemesi değil ki bunda alınacak ne var ki ?düşünce tarzının sembolüdür, sen önemsemeyebilirsin , kişiye göre değişir.önemsenmiyor denmemiş zaten.[hline] eh zati herkes düşünceleri belirtiyor ("toto olayı" berk demiş bu arada) Tabii ben de yüzyüze konuşulmasından yanayım da Bu tip konularda kesin sözler söylememek gerekir Aşağılarda tıkırdattığım gibi Belki de ret edeceği kişi hayatına çok şey katacak birisi bence de mesela bu derece :)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar