Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımda karşılaşmadığım sorunlardan birisi [yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaw belirli bir zaman geçtikten sonra bilgisayar sapıtıyor.. mesela patiğin sitesinde geziniyorum link lere tıkladığım zaman bir sn mouse kitleniyor sonra devam ediyor bu gün aynı şey my computer de dosyalarıma bakarkende oldu cordless mouse kullanıyorum acaba ondamıdır dedim pillerine baktım falan yok abi dolu .. bunun bir nedeni varmıdır ?[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®
Mesaj tarihi:
Kingpin aynı sorun bendede başladı bugün , bilgisayarımı tarattım program ile ve nerdeyse tüm Windows Systemi kaplamış W32/Pate.b diye zarar oranı düşük olan bir virüs saptadı . Hatta şu an temizliyor hala. Windows klasöründeki bütün .exe .scr tabanlı dosyalara bulaşıyor. Ondan oluyor diye düşünüyorum..[hline]Cartman: Here's a little dreidel
That's small and made of clay
But i'm not gonna play with it
'Cos dreidel's fucking gay.
Mesaj tarihi:
Çalıitırı aç , Regedit yaz. Ondan sonra HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows
CurrentVersionExplorerPINF

Yukardaki dizinleri bul ve ordaki PINF adlı dosyayı kaldır. Ama bundan önce bilgisayarını tarat[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Mesaj tarihi:
Hmm bunları yaptıkta , işin kötüsü hala devam ediyor bende olay ?!?[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Mesaj tarihi:
bende de bir sorun war.
win 2000 kurulu. xp yüklüyken de aynı sorun oluodu gerçi.
5 kere kurdum tekrardan. 98 kurulmuo fat32 ye dönmedii için.
neyse
herhangi bir program açınca bazen çat die kapatıo.yada hemen diil bi süre sonra.
hata mesajı da
mesela icq.exe has generated errors and will be closed now.
detail falan da yok.
OK e basıosun sadece o da kapatıo.
we durup dururken yine çat die restart atıo. delirdim...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
hmm yeni bir virüs heralde ... çünkü benim full update mcaffee bulamıyor bişey. yani buldu bayada sildikten sonrada sorun devam ediyor gibi[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Mesaj tarihi:
Abi Bendede O oosrun war
p4 2000 mhz
256ddr ram
60gb hardisk
64 geforce4
makina deli ama takılıo
Ilk aldıgımda Süperdi maksımum 20 sn de acıo makınayı simdi 1 2 dk beklıom ram 256 ya 156 sı kullanılıo genellikle
neden bilen warmı?
Setup ederken sarkı dınlenılmıo
Mesela Adam in the end diyecek
innnnn*takılır*ttttheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee*takılır*eeeeeee doesnt dio ne bu ya[hline]We Are The Champions
Mesaj tarihi:
aha aynı sorun bende var.
kılım.
bakıcam burada yazan çözümlere bi ara
eyvallah.[hline]
There is a peace I am searching
There is a freedom I'm depending on
There is a pain that's never ending
There is a rain falling only on me
There is a dream I am living
There is a life I am dreaming of
There is a death I'm awaiting
There is a home I am deserting
Mesaj tarihi:
Evet düzeldi sorunum . Dediklerimi yaparsanız sizdede düzelir sanıyorumki[hline]Cartman: Here's a little dreidel
Mesaj tarihi:
ehehe Benjamin Vİrususdur Zararı Yok Yani hicbi Seyi yakmaz bise yapmaz ama COk pis yawaslatır makınayı Bende Wardı Bi güzel sildim Bide BAKAM NE TROJAN ALLAHHHH

Zor attım trojanı zaten[hline]We Are The Champions
Mesaj tarihi:
Abicim ..
bu takılma olayı sadece int exp te oluyor restart atınca düzeliyor virüs olduğunu zannetmiyorum virüs ise nasıl bir virüs bu[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®
Mesaj tarihi:
Abi Trojan olcağını zannetmiyorum
ps:ayriyetten kingpin kingping değil :) [hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®

[Bu mesaj theKingpin tarafından 09 Mart 2003 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...