chrounos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ya arkadaşlar avermedianın programını ve driverlarını yüklüyorum ama moretv yi açmaya kalktığımda bt848, bt849,bt878,bt879 lardan birini bulamadım açamam falan diyo.. hiç açılmıyo program. bu programı neden kullanmak istediğim malum.. :) diğer programlardada denediğimde aynı sorunla karşılaşıyorum. ama avermedianın kendi programında herhangi bi sorun yok. Ne yapabilirim bi fikir verirseniz çok mutlu olucam!![hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya aynı sorun bendede olmuştu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum kahretsin ama sanırım kullandığım programların versionundan dolayıydı emailini verirsen postalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 up... lütfen yardım[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar