karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve şu an yabancı hiçbir siteye girmediği gibi paticiğe falan bile ıkına sıkına ite kaka zar zor giriyor... Nedendir bilen var mI? yaklaşık 1 saattir böyle... icq ya da bağlanamıyorum proxy yabancı olduu için...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 benden dolayı olabilir ne hikmetse max 13kb la download yaparken 2 saattir 16-17 le cekiyorum anlamadım gitti :) ve sitelerde yavas acılmıyo bukadar hızlı cekmeme ragmen gene hızlı acılıyo ehheau[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dün akşam internet hepten gitmişti neyse şimdi iyi...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 benim herşeyim normal, en son bi 15-20 dk önce paticik açılmıodu, oda herzamanki gidip gelmelerdendi herhalde, onun dışında tüm siteler/icq açılıo bende.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eh, aktif kablocular olarak biz çok çektik. biraz da siz çekin. ilahi adalet. :D[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar