superguru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 arkadaşlarla gittik izledik fidel babayı, süper adam ya. ama oliver stone biraz uyuz gibiydi. ama fidelle kanka oluyolar falan. tavsiye ediyorum, gidin izleyin, adam ülkeyi cennet yapmış ya. müzikler de çok şahane, insanı çok eğlendiriyo. :)[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aslında hoşlanmasan da sırf tarih kültürün artsın die gitmek lazım ha[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alterdiode Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Güzel insan Fidel ve de güzel insanların yaşadıgı ülke Küba müzikler güzel , okyanus güzel , ABD çirkin. gidiniz görünüz.[hline]Neo! Buyur Morpheus abi. Ne o elindeki ne? Sigara abi. Olum gidip matrizde içsenize şu sigaranızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Halkının arasında suikast girisimi korkusu olmadan dolasabilen super insan...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-E-S Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: BonePART, 10 November 2003 11:52 tarihinde demiş ki: fidel che bolivyaya gideken elinden imzalı belge lıp ben buraya kendi istegimle gidiyorum yazdıran adamdır peh korkmus o deonem demekki[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 28 October 2003 20:39 tarihinde demiş ki: ne de olsa burda admincilik oynayarak yaptığımız mastürbasyonun haddi hesabı kalmadı di mi? iki paragraf daha yazayım da namım yürüsün.ben firçayi ortaya attim, kimseye diil. hele ki bonecuuma firça niye atiim ki, kendisinin bi nevi hastasiyim :) Ya bilmiorum bunun tarti$masi burdami yapilmali lakin bana sorarsan "Korkaklık" deil biras "Ileriyi Gorme" olayı.. SSCB'nin dopluk yapcaani bildiinden yapio gibi geldi bana.. (izlediim belgesel, okuduum klitaplara dayanarak soyluom) Gerci izinsiz mektubu okumasi we Che'nin ölüm fermanini imzalamasi ipnelik olabilir ama kesinlikle korkaklik olarak gormuorum.. not:bu ara cok kufretmeeba$ladim.. sinirlerim bozuk.. not2:bu aralar cokfazla "not" yazmaya ba$ladim.. anlam weremiom..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar