Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTG-Online(account sorunu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyuna account almak istedim(normal) ama sitelerinde bilgileri girince türkiyeye sipariş şeedilmiyor dedi. alcağım şey evime gelcek bişeyde değil ne yapmalıyım?[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
kendi sitesinde talimatlara dikkat ederek yaparsan bi sorun olcağını zannetmiyorum.
ben çok rahat halletmiştim yani.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Mesaj tarihi:
bu arada ben orjinal almadım internnetten yükledim bir sorun olurmu?[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
hayır ben de kendi sitesinden yüklemiştim[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!

[Bu mesaj Loading tarafından 25 November 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1-)The system couldnt find a shipping/billing adress for your account.
2-)Ship to state is invalid in selected county.

diyor ne yapmalıyım(united kingdom seçincede aynılarını sölüo)[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
alla alla sorunu çözdüm ama şimdide hiçbir kredi kartını kabul etmiyor??[hline] Part metal, part bone and all death..

Mesaj tarihi:
visa kartla ben halletmiştim,numarasını doğru yazdığına emin ol,öyle birşey olması çok zor.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
  • Yeni Oluştur...