zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 oyuna account almak istedim(normal) ama sitelerinde bilgileri girince türkiyeye sipariş şeedilmiyor dedi. alcağım şey evime gelcek bişeyde değil ne yapmalıyım?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Loading Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kendi sitesinde talimatlara dikkat ederek yaparsan bi sorun olcağını zannetmiyorum. ben çok rahat halletmiştim yani.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu arada ben orjinal almadım internnetten yükledim bir sorun olurmu?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Loading Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hayır ben de kendi sitesinden yüklemiştim[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! [Bu mesaj Loading tarafından 25 November 2003 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 1-)The system couldnt find a shipping/billing adress for your account. 2-)Ship to state is invalid in selected county. diyor ne yapmalıyım(united kingdom seçincede aynılarını sölüo)[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 alla alla sorunu çözdüm ama şimdide hiçbir kredi kartını kabul etmiyor??[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Loading Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 visa kartla ben halletmiştim,numarasını doğru yazdığına emin ol,öyle birşey olması çok zor.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Öne çıkan mesajlar