EnoyaN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ben daha yeni kayıt yaptım.Daha önce diğer ultima sunucuları ile oynuyordum.Sormak istediğim ise diğer UO sunucularında bağlanmak için gerekli yama programı wardır.Bu sitede nerden indirebilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 UOTR Connector Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 rofl dark super Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ultima sunucuları ile oynamak nasıl oluyor? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnoyaN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Çok teşekkür ederim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 dyna connectoru cek gorursun bak nasil oynaniyor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: DynamicK, 09 Mart 2003 19:00 tarihinde demiş ki: ultima sunucuları ile oynamak nasıl oluyor? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net güzel oluyor[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnoyaN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 çok teşekkür ederim ama yüklediğim zaman .exe tabanlı çıkmıyor yani bi kurulum olmuyor ve bağlanmıyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 enoyan sitemizin bir ultima online sunucusu yok biraz arastirsaydin keske mesaji yazmadan once. yani bosuna ugrasmana gerek yok ultima online oynatan bir site degil senin connectorla baktigin ultimatr sitesi sadece bilgi amaclidir ve osi icindir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Boşver ultimayı falan zaten Shadowbane`e gel (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sunucu ile deil sunucuda ultima oynadım ben connectoru çekince yoksa bi yanlışımmı var abiler daha yeniyim bu işlerde bana da bi yardım pls[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.