Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Izliyeniniz var mı? Mükemmel olmuş bence. Hele hele o mühendislerin kiralık stickerlarından top yapıp tek kale maç yapmaları ayrı bir güzel =)...[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 biraz saçma olacak ama: ulan laylondan* yapılmıs bır kagıtla nasıl top oynuyolar oyle havanlandırmalar bılmemneler baya ımkansız gıbı bence :P reklam feana sayılaz.. *edit:özellikle laylon [hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! [Bu mesaj smerten tarafından 24 November 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 laylon ne abi? naylon[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 güzel yapmıslar sırket kurasım geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 biseye dikkat ettim o kagıtları buruspturup yaptıkları top sonradan cidden top oluo sanrm uzak cekimde fark edilmio tam ama orda cidden toplamı oynuolar benmi öle gördm cıkaramadm.. ilk fırstatta bidaha izlicem.. ps:reklam ii bencede..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar