Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun icinde diger karakterlerle iletisim kurarken dustugunuz en zor durum nedir?

mono

Öne çıkan mesajlar

benim sanirim tailor oldugum zamanlarda bi tell gelmesi ile basladi hikayem...beni giydirirmisin ciplagim felan dedi..bende gorev aski ile tabiki gorevim bu felan diye bulusma noktasina gittim..

ne goreyim?
cukyc aidinda gene ciplak ve gene sisman bi erkek wookie toraman gozlerle bana bakiyo...dedim icimden aha yandik...

yamuk bi maske felan yaptim surati gozukmesin diye, bide acik bele sarmak icin cakma etek felan...yok baktim olmuyo yani adam bu evrenin moda kanunlarina aykiri yani ona gore tasatlanmamis giyim mevzusu...

en son adami giydirdim iste sipastik biseye benzedi, teselli ettim bide uzulme canim yakinda yeni elbiseler cikacak hic merak etme felan...aynen tip i aldigim gibi uzadim o orda don gomlek bakakaldiydi..

isin ilginci bu olay 1bucuk ay once idi...gecende bestine de garibim ayni sismanlikta ve HALA benim verdigim elbislerle daha yeni mount edilmis baby bir kaaduya binmisti (ss alamadim ama inanin kaadu siskonun altinda plastik ordek kalmisti :) )[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

ben neden wookieeyi silip human charla başladım sanki
uzaktan wookieelere bu kadar düşman olan adamlar yakınlarındakine ne baskı yapıyolardı bi görseniz :((

bu arada mononun slicelarına laf yok :) geçenlerde benim fwglerden birine %34 damage slice çekti heh[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki:
Tadılacak bir şaraptır aşk...
Yıllanmışı makbuldür

Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki:
yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...