mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 benim sanirim tailor oldugum zamanlarda bi tell gelmesi ile basladi hikayem...beni giydirirmisin ciplagim felan dedi..bende gorev aski ile tabiki gorevim bu felan diye bulusma noktasina gittim.. ne goreyim? cukyc aidinda gene ciplak ve gene sisman bi erkek wookie toraman gozlerle bana bakiyo...dedim icimden aha yandik... yamuk bi maske felan yaptim surati gozukmesin diye, bide acik bele sarmak icin cakma etek felan...yok baktim olmuyo yani adam bu evrenin moda kanunlarina aykiri yani ona gore tasatlanmamis giyim mevzusu... en son adami giydirdim iste sipastik biseye benzedi, teselli ettim bide uzulme canim yakinda yeni elbiseler cikacak hic merak etme felan...aynen tip i aldigim gibi uzadim o orda don gomlek bakakaldiydi.. isin ilginci bu olay 1bucuk ay once idi...gecende bestine de garibim ayni sismanlikta ve HALA benim verdigim elbislerle daha yeni mount edilmis baby bir kaaduya binmisti (ss alamadim ama inanin kaadu siskonun altinda plastik ordek kalmisti :) )[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 LOL o wukilerin bakışlarına bitiyorum ya. boncuk boncuk bakıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bide mon cal. lar var boyle ceneleri sarkmis oluyo...dede gibi[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 wookilere ayrim mi yapiliyor burda ?!?!?! irkci misiniz siz !?!?!?!?! sisman insanlara hedehodo mu diyorsunuz !?!?!? hueaarrggghhh ?????[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 üzüldüm ya hehe[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 vukilere boncuk mu demek isteniyor burda !?!?!!?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 sen benim palyaço zamanlarımı bilmion :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hehe estagfurullah bizimde bir badem gozlumuz vardi zamaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 diğer karakterlerle ilişki kurma sorununu mono bana slice dan 19 çekince yaşamıştım.. boğazlayamamak ne kötü bişi..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 19 a kiziosan sen ohoo.. 11 cektiklerim napsin? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben neden wookieeyi silip human charla başladım sanki uzaktan wookieelere bu kadar düşman olan adamlar yakınlarındakine ne baskı yapıyolardı bi görseniz :(( bu arada mononun slicelarına laf yok :) geçenlerde benim fwglerden birine %34 damage slice çekti heh[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar