yosun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Ya şu 78mb patch gözümde çok büyüdü bende bi cafeden patchlenmiş mythic klasörünü cdye çektim Önce orjinal daocu yükledim sonrada bu cddeki klasörü eskisinin üzerine kopyaladım Patchi kontrol etti ve login ekranına girdi laylaylom girdim charımı seçtim ve "play" e bastım ama redemption creation fail gibi bi hata ekranı çıktı ve daoc göçtü Bu olayı bi kere daha yapmıştım (1 sene önce flmdı) ve çalışıyodu ama bu seferki denemelerim başarısız oldu Bu hata neden olur? Hangi dosyayı tekrar yüklesem düzelir vs Ben dial upla o patchi çekemem İMDAK![hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 cdden paste ettiğin klasör ve içeriği salt okunurdur onu kaldırırsan düzelebilir.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Öne çıkan mesajlar