binyuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Sİmdi elimde 700 gb bandwithli bi makine var. Sırf paticik uyelerine ozel bi ftp acıcam. Bana bu ftp de yetkili olabilcek arkadaslar lazım 2-3 tane. Servera girip netten film/mp3/klip/oyun indircek ve bunu ftp ye koyacak. Server uzerinden yapacagı ıcın cok buyuk bı hızla ındırcek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Bunlar ozelden iletişime gecsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ben yapabilirim 2000 kusur mp3 olmasi ile birlikte yaklasik 11 cesit film bulunmakta... arti videolar vesarie ben yapabilirim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 server üsütnden nası dw yapıcak yetkililer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 remote administrator la giricek kendi windowsunu kullanır gibi o windowsu kullanacak tabi net uzerinden biraz yavas. Acıcak easynewsi oradan download yapıcak sn de 1 mb la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hadi bakalım, ben hemen jagged alliance 2 Gold ve City of Angels Divx isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar