Bendekar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Wizardsın sitesinde vardı böyle bişi [Bu mesaj Bendekar tarafından 25 November 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bu konu wizards faiths and pantheons u yayınladığında da çok tartışıldığı için wizards bu kitap için bir web enhancement yayınladı orada oyuncuların tanrılara nasıl kafa tutabileceği anlatılıyordu sanırım lvl 35-45 olması gerek falan olması gerekiyordu oyuncuların linkini veriyorum http://www.wizards.com/dnd/files/Dos_Donts.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 deities dos and donts u okuyan arkadaşların da bileceği gibi dm in seçimine göre deity ler "unfightable being" yani savaşılamayan varlıklar olarak da sayılabilirler ki bu onları öldürmeyi imkansız kılar.... yine herşey dm de bitiyor....[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fr campaign de kesinlikle olmaz.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 nası kesinlikle olmaz? oha asıl FR da olur. şu anki tanrıların içinde bisürü eski ölümlü var.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kendi soruma cevap vermek istiyorum fr tanrılarının gücü ona inanlardan geliyor bunun en büyük örneği cyric tir. Bu durumda Drizzt'e söyliyelim bir el atsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yener,ama tanrıdan bi en aşşağı 5 level yüksek olması lazım yada aşmış olması alzım örn:raistlin 28 levelda istese 30 level tahkisisi yenerdi ama yenmedi bilerek.raist sorc,tahkisis warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: sinanural, 25 November 2003 20:25 tarihinde demiş ki: yener,ama tanrıdan bi en aşşağı 5 level yüksek olması lazım yada aşmış olması alzım örn:raistlin 28 levelda istese 30 level tahkisisi yenerdi ama yenmedi bilerek.raist sorc,tahkisis warrior. neden 5 level yukarı olması gerekiyormuş ki ? Bence gerekmiyor mesela Zaten lvl dedğin ne ki tek dişi kalmış canavar DynamicK, benim oyunlarımda herşey olabilir ama dirsek olayı vahim olabilir fireball olayı daha vahimmiş ama oyuncu ile dm savaşmamalı, abarmadan sevişmeli :) [hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 25 November 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ehhehe tersini söylesen şaşardım :) ama çok ilginçtir bu konuda sana katılıyorum. bi tanrıyı yoketmenin yolu ancak senaryodan geçer. tanrı denen şey, oyuncularla yaptığı eşit bir kapışmada yeniliyosa, DM bişeyleri atlamış demektir.[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: Grudge, 25 November 2003 22:59 tarihinde demiş ki: ehhehe tersini söylesen şaşardım :) ama çok ilginçtir bu konuda sana katılıyorum. .[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher ehu :)[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 [hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar