Eno Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Merhabalar... Beşiktaş-Konya maçı bu hafta sonu İzmir'de arkadaşlar. Ben gidicem bir iki arkadaşımla birlikte... Gelmek isteyen, gelecek olan mesaj atsın hepberaber gidelim. Ne kadar çok insanla gidilirse, o kadar zevkli oluyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet yaw gidelim nerde satilicak acaba biletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yahu ben 40 yılda bir maça gidecektim cezası varmış BJK'nin :hrr:[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 aldinizmi yahu bilet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Almadım daha. Yarın akşam D&R dan yada maç günü staddan almayı düşünüyorum... 12.500.000TL biletler.. Kale arkası 6milyon sanırım. Açığa girecez 12.500... Gelmek isteyenlerle maç günü buluşuruz stadda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 HOLEYYYYYYY[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 euheuhuehu Walla abi ben geçerkenKONYA yazısını Gördüm,YAŞASIN [/b]KONYA[/b] diyesim geldi,onun için YAŞASIN KONYAdiyip gitmeyi düşünüyorum ki KONYA Genellikle o kadar hoş bir takımdır diyeceğim sana buda yetmeyecek,sen Geleceksin KONYA ma bir KONYA etliekmeği yiyeceksin sonra "KONYA SÜPERDİR" diyeceksin,ardından KONYA ya Bir Selam verip Yönünü KONYADAN kendi Diyarına Çevireceksin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele [Bu mesaj Halfmumi tarafından 21 November 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 konya şu açıdan güzel hiç bi aktivite olmadığı için millet öyle şeylere aç mesela elemanın biri konya metal platformu diye bişey kurdu bi sürü adam toparladık heh ankarada yapsan bunu kimse gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konya Güzeldir...Mesela Konyaya geldiğinde Konyanın tüm halkı seni Konyasal bir biçimde "Ortağım hoş geldin Konyaya" gibisinden Konya tabirleri ile karşılar..Konyanın ayrıca gezilecek yerleri boldur..Konya gibi diyarda olmaz ayrıca..Dümdür ovadır hani böyle Konya..Tabak şeklinde 3. Çağda Konya ovası yükselmeye başlamıştır.. (Bkz: Bilinç altından Yaşasın Konya! gazı vermeyi denemek)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 evet konyada gezilecek yer boldur konya ovasına çıkın böle gezin 10 saat tabi bişey göremezsiniz maksat gezmek :P ama güvenli yer nede olsa bu şeriatçilerin yuvası konya patlatmazlar orayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sayın izleyiciler,Siz Konyalı olmuş olacak,EagleEye a bakmayın kendisi bugün gene "HENÜZ ÇOK GÜNDÜZ" demektedir maç için..Konyada gezmiştir kendiside,ayrıca Konyayı beğenmiştir ve ŞOK FOTOĞRAFLARININ YAYINLANMASINI HİÇ İSTEMEMEKTEDİR! (Arkada KonyaSpor Bayrağı ile euheuhueH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yani mumi üzüleceğini bilmek harbi kötü :-) bjk konya durduramaz ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eğer maçtan elde edilen geliri bjk alacaksa, bu ceza değil ödüldür. Kapasitesi bildiğim kadarıyla inönüden fazla olan bir statda iyi para toplar bjk. ben böyle federasyonun ............. böyle takımlara seyircisiz oynama cezası vereceksin kardeşim. aynı olayı fb'ye de yaptılar, adamların yüzü güldü. bu arada izmirliler de süper lig maçı izleme olanağına kavuşuyorlar aha aha.... 1. ligde takımı yok İzmir'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: theKingpin, 21 November 2003 01:10 tarihinde demiş ki: yani mumi üzüleceğini bilmek harbi kötü :-) bjk konya durduramaz ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. bjk yi konya durduramaz mı demiştin Kingpin =) ehehe..bu arada,macı izlerken tam gol anından 2 saniye önce salak arkadaşın "hadi lan yenilecez nasıl olsa,kak gidelim" diyerek tv kartının programını kapatması ile GOOOOL seslerini duymamız bir olmuştu... tabi ben iyi bir girişecektim ama ramazan hede hödö dedi :))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yine durduramadı be mumi ? fener yenildi gs yenildi ahah :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 valla toto yine devretti tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar