Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Hangi programlaa, nası yapılır?Bilen warsa lütfen yardım etsin.Resimlere ekliyorum kalitesiz de olsa ama videoya eklemek apayrı bişi. Resimlere eklediklerim; bunu bi de videoya ekleyebilsem of of[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Adobe Aftereffects'le yapabilirsin. Google'da aratirsan web'de milyonlarca tutorial'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Video'nun aslı süper ztn aşmış duel yapmışız be Sturm hala hayranlıkla izliourum bi de ışın kılıcı yapabilsek sopaları[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Saol dom buldum o programı da ama dl etmio bi türlü[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 http://www.aefreemart.com/tutorials/other/space/lightsaber/starwars.html al sana lightsaber tutorial zamanında yapmayı denemiştim bunu ama becerememiştim :([hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Büyük verionu için(Kıvılcım efekti gözüküo)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 eueuh harbiden ha Darth Sturm olmass ama Sturm sewmwss öle işleri[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzları -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Pembe kılıclı Sturm=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK[Bu mesaj Bonus tarafından 24 November 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 strum zayıf çıkmış =D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bilerek öyle yaptım biraz daha uzun cıktım Sturm da zayıf cıkmış[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Saberstaff bile ekledim=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Biraz daha buyultun su fotograflari ve briazdaha kaliteli sekilde cekin bak nasil oluyor Bu arada harbi muthis ha.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Walla kameramız dandik biraz o yüzden kücük resimler netlik de resimleri video'dan capture ettiğimiz için kötü [hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 [hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bn snn her topicte 3 msjın olduğu günleri bilirim beah, 2. madalya hayallerini bilirim, 1 Aket 2 sen. Post canavarları=)[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 double light saber çok kısa olmuş bea[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 biraz kalitesiz malzemeden çalmışlar saber da yamuk böle bi:)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar