Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 işte ben hastasıyım o loopların ama anlaşamıyoruz o konuda naapalım :))
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyi bayramlar numb, nefis bir müzik zevkine sahip olup beni dinlediğin için teşekkür ederim :)))
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 giderayak iyice bokunu çıkaralım bari :)) alentronik mi dediniz? buyrun goa trance... infected mushroom - devil son bişey daha çalıp gidiyorum...
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bende hastane izlenimi uyandırdı =) Pi den bişiler isteriz enişteden yayına devam etmesini isteriz!
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 rahat bırak enişteni berk aaaa... bütün gün annane senin anne benim gezip bayramlaştık ikimiz de, azıcık sarılıp dinlenelim ayol :))) zaten sen bööle elektronikler sevmezsin, bezdirmek suretiyle yayınımdan vazgeçiricem seni :))
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 şu anda kim var radyoda ? doğum günü çocuguna istek alabilir mi ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ehe geç kaldın doğumgünü çocuğu, bi dahaki sefere seni de memnun ederiz ama şimdi gidicem ben :)
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 emacan senden sonra girecek var mı ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 valla bilmiim ki... ben de boş bulup dalmıştım zaten :P
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bu son, avatarım pamuk sesiyle söylüyo sizin için: Sally - Sally's Song en başta dom, daha sonra berk ve numb olmak üzere, bütün dinleyenlerime teşekkür ederim. ben sizlerle varım :PP full playlist aşağıda :) Apoptygma Berzerk - Bitch assemblage 23 - Purgatory Decoded Feedback - Breathe Covenant - Like Tears In Rain Switchblade Symphony - Gutter Glitter The Crüxshadows - Bloodline Covenant - I Am Joy Division - She's Lost Control Wasp - Headless Children twisted sisters - I wanna rock Sisters of Mercy - Temple of love The Cult - Fire Woman David Bowie - Let's Dance Gary Numan - We Are Glass T. Raumschmiere - I'm not deaf I'm Ignoring You Felix da Housecat - Harlot Benny Benassi - Satisfaction Ozric Tentacles - Sploosh! Interpol - Hands Away The Sisters Of Mercy - DLTS.wav The Smiths - Last Night I Dreamt That Someb Joy Division - Shadowplay The White Stripes - I Just Don't Know What To Do W The Hives - Main Offender Pulp - She's A Lady The Smiths - Bigmouth Strikes Again Joy Division - Love Will Tear Us Apart James - Laid Dire Straits - Twisting By The Pool Pixies - Where Is My Mind? Fuat - Bu Dünyada... Ceza a.k.a Fatal Rhymer - Med Cezir Replikas - Seyyah Replikas - Magnifique Infected Mushroom - Devil (final mix) Ema'nin Avatarı - Sally's Song
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 e o zaman çal bi parça daha :-P bu parçada bi garipmiş eheh matrix soundtrack ine benzio[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
dominic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 milletin avatar'i sarki soyluyor, bizde bi numara yok.
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 dom sende kara bandına şarkı söylettir :lol:[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Öne çıkan mesajlar