dominic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eharah diye gulerek.. Dr. Alban - No Coke diyebilirmiyim. *!o yazin modasi fosforlu yesil t-shirt'ini giyer*
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aa bu parça çıktğında ben kısa pantalonla geziyodum yanlış hatırlamıyorsam =)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 domcum senin için buldum :))) dire straits - twisting by the pool twist twist... dom: lol! onu eğlenceli 80s programı yaptığımızda çalarız hı?
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Cinerama dan 7x istiyorum "its 7x that's all they will say about coke..." anlamsız ama ders çlışırken iyi giden bir şarkı
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 deminden beri bigmouth diyoruz, placebo diyoruz, buyrun o zaman: placebo yazın konsere geldiğinde biste bu parçayı yorumladı, çok da güzel oldu allak için valla... pixies - where is my mind? berk: bende olan bişey istesen canın yanacak sanki! :P *!çin çin...*
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hmzz. buckly görüyorum :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *! içerden bira kapmaya gider * eeee öööö süper şarkı ya ama bunu pencereye oturup dinleyeceksin şöyle yüksek bi binada
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 demin söz verdiğim limited edition naha da bu. bu herif çok kabiliyetli bi mc, önyargısız dinlemeye çalışın, rica ediciim. sözler biraz, eee.. ööö... sert diyelim, anne-baba evdeyse völüm azaltmayı öneririm. başınıza gelip "paticik ahlaka zararlı!" demelerini istemem :P neyse, bence çok iy parça, beğenmezseniz söyleyin, yarıda kesiverelim nedir yani, ama sonu çok eğlenceli :PP fuat - bu dünyada...
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 :) Noluyo ya alkolleniyoruz toplucana galiba. Herkes bişiler içiyor falan .) Forumda ufak yaşta olan çoaaaaaaaaaaaaaahhdasfassdahdadhahdahdasdhashdasd[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yok be güzelim, iyisi iyi oluyo bence... biraz kulağın alışması lazım sadece. hani ben sabahtan akşama kadar türkçe rap dinlediğimi söyleyemem ama bazı çok iyileri var, eğer çok sıkılmazsanız bi tane de ceza çalıcam size, ama feedback verin. istemiyorsanız çalmiim...
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 türkeç olunca insan iyice anlamaya çalışıyor ya orda "dayı dur bi snaiye tamam gaza geldin, otur şöyle" demek geliyo içimden.. replikas isteriz rep istemeyiz.
dominic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fondaki alentronik loop olsun üstüne hebelek gubelek de yine hos olur.
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 feedback verelim bakalım:) bence ceza fena değil. baya iyi şarkıları var. mesela sultana vardı kayboldu gitti. gayet iyiydi. ama çoook kötüleride var.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ceza - med cezir sözler boktan, ama herif kabiliyetli. sözleri söz gibi değil de başka bi enstrüman gibi dinlerseniz iyi gelecek, garanti ediyorum :)) [edit: aha şimdi okudum feedbackleri, bunu da çaliim, raplikasa geçelim o zaman :))] [Bu mesaj Emaleth tarafından 25 November 2003 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 dom: nası katılıyorum sana belli diil valla, çok iyi diil miydi parçanın altyapısı? neyse, bunun da vokal melodisi iyi ...
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 replikas - seyyah en bilindik parçalarıyla başlayalım, hiç yayınlanmamış bir başka işleriyle devam edicez (elemanlardan biri kankam olur ;) ) replikas rules!!!! biraz fazla alentronik gelebilir, feedback veriniz, keselim gerekirse... replikas'tan soğumanızı istemem :)
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 niye kesiyomuşuz? kesmeyelim gayet güzel ama ema sen yine kazaa mı açtın yayın kesiliyo...
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aaa valla açmadım... bu arada, enişteniz 10 dakkaya kadar eve gelicek, ben ufak ufak gidicem birazdan... son 10 dakika :)))
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 şarkı iyi bencede. fondaki kemanlar bass loopları felan vede çok fazla cıvı cıvı içermemesi parçaya bir derinlik katmış:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 madem türkçe gidiyoruz Pi den de bişeyler alaiblirmiyiz?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 replikas - magnifique sadece paticik radyo dinleyicilerine özel... alentronik gelirse keselim dediğim buydu berkçim...
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Bende gidiyorum kapı çaldı herhalde misafir geliyor. hadi iyi bayramlar:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Öne çıkan mesajlar