Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *!anlam veremez* bişimi oldu? sanırım yanlış bi şarkı istedim..[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *!efkar mode is set on by ema* the smiths - last night i dreamt that somebody loved me deminki en güzel şarkı ise, bu da en... en... buldum en "feci" şarkıdır. insanın içini oyar, kamaştırır, mahfeder... yandık biz, nasıl çıkıcaz bu moddan bilmiyorum :/ numb sana white stripes çalarak çıkar mıyız dersin? dyna iyi akşamlar :)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 numb: yok canım, elim gidiverdi DLTS'ye sadece, çok hastasıyım da :P çalcam sana WS, az bekle, şurda bi ölelim iki satır..
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hmzz. açıkçası bir kaç yolu var. mesela direk bi slipknot çalsak mesela toparlarız.:) ama açıkçası bir Greatwhite olsa şimdi the house of broken love dinlenirdi.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ehe slipknot var ama çalmiim ben. greatwhite bilmiyorum, kazaadan indirir bakarım, bi dahaki yayına playliste bile alırım belki. ama şimdi bu durum hoşuma gitti benim (viskileri dörtledik :P), devam ediyorum kaldığım yerden... joy division - shadowplay [Bu mesaj Emaleth tarafından 25 November 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 2 dinleyici görünüyo, biri numb, öbürü kim? ses versin bakiim... zevk sahibi bi insanmış :PP
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 i want the one i cant have vardı bide. bunun .bide placebo nun bigmouth strikes again nini baya güzel yapmışlardı.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ben kazaadan direk last night I dreamt somebody loved me yi indirmek için ara verdim dinlemeye
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ah ah ah... yanlışlardasın numb :P placebo bunların bigmouthunu güzel yapmıştı asıl :)) onu da çalarız belki, çok severim ben :)
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ben perry como dan temptation istiyorum nette sadece 2 kişi share ediyor onlardaa dünya sıra var işe bak ya
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 işte bu berk! yannız dikkatli ol, o parçayı ayda bi kereden fazla dinlersen bünyeye zararlı olabiliyor. kanım çekiliyor benim şahsen... bu arada, buyrun: White Stripes - I Just Don'y Know What To Do With Myself pek beğeniyorum ben bu gençleri, 2000lerin gururu bunlar valla...
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yeni nesil "the"lı gruplardan, pek şahane bi parça sırada :)) The Hives - Main Offender allahtan o vıcık popların yanında bööle şeyler de oluyor günümüzde...
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 perry como bilmiyorum ben, onu da sıraya alalım kazaada bakalım. pulp çalıcam bi tane, pek sevmem pulp ben aslında ama bu parçanın bilhassa hastasıyım. izninizle kendim için çalacağım, i'm a lady :P Pulp - She's A Lady numb: bak bal gibi de çıktık işte o çamur moddan, ustaca ;) [edit: typolar artmaya başladı, daha yavaş içsem iyi olacak :P] [Bu mesaj Emaleth tarafından 25 November 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 En meşhur şarkısı Papa loves Mambo bu temptation ı aklıma Volfi soktu muppet showda koro söylüyordu aradım episodeguidlerı okudum en sonunda ekşi sözlükte buldum =) uf smith öldürdü ya şarkı bitisn tekrar radyoya bağlanalım yoksa ben saplanıp kalıcam çamur modda
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bunu bilmiodum bak. demek ters biliyomuşum:[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eskilerden meşhur bir şarkı vardı I'm a Woman kimindi o? Ally Mcbeal da filan da söylemişlerdi
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 berk, aman diyim hemen kaç, buraya sığın, bak negzel şarkı :)) the smiths - bigmouth strikes again benimle kalanlar için çok özel bir dinleti var az sonra, limited edition :P
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eskilerden meşhur bir şarkı vardı I'm a Woman kimindi o? Ally Mcbeal da filan da söylemişlerdi
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 *!illede "Greatwhite-house of broken love" ı ister. isterde ister:)* *!iyi bi balantı mevcutsa indirilmesini ister tam bu ortama gitcek şarkıdır.*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 25 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bi sürü vardır kesinde benim bildiğim Reba McEntire ninin var bi tane. Lari White ın var because i m a woman diye bi şarkısı:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 iyi de şimdi kazaa açarsam yayın bozulacak :/ valla bak bi dahaki yayına hazır ederiz. eldekilerden bişey isteyiniz... bakınız... http://www.pepelek.com/ema.html gerçi eksik ama... idare eder sizi... şimciiik.... joy division - love will tear us apart berk bunu da indirmen lazım :)
Berk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yazdım kenara, ema ben bi gün hdd mi alıp senin hddden biraz hırıszlık yapsam iyi olacak galiba =)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 eğlenceli bi parça daha... James - Laid
Öne çıkan mesajlar