Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik radyo - 25/11/03

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada, özensiz bir yayın yapıyorum, kazaa açık, 43956 tane explorer penceresi açık filan.
dinleyen varsa ses etsin, biraz özen gösterelim di mi ama?
:)
Mesaj tarihi:
ehe siz dinlemeseniz de ben tatlı tatlı yayın yapmaya karar verdim.
viskimi koydum, sigaramı yaktım (siz içmeyin!!!), sefkili kişisi 7den önce gelmiycekmiş. keyfim keka.
buyrun efenim, Apoptygma Berzerk - Bitch çalıyorum, kendime hediye ediyorum :)))
Mesaj tarihi:
ehehe, onları başkaları çalıyor zaten, ben kırk yılda bir değişik bişey çaliim istiyorum :)
kalan sağlar bizimdir cicilerim, bana borcunuz yok ya, dinlemeyin gitsin.

ha bu arada, bu saatte yayını olan kişi burdan "de get!" derse hemen çıkarım :)
Mesaj tarihi:
down değil de.. pek kulağıma hitap etmiyor şu anki müzik nedense :)
canım daha bi sakin bişiler istedi rica etsem ayıp olur mu?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
covenant berbat çıktığı için kapattım, mis gibi aşağıdakinden koydum. hem sizi de üzmemiş oluruz, sükunetli bir parçadır bu, hatta bayıktır! belki aklınız başınıza gelir de bi daha sakin bişey istemezsiniz :P
switchblade symphony - gutter glitter
Mesaj tarihi:
bu radio boyle zaten, ne zaman bir sarki begenirim ortasinda keserler.. dire straits caliyordu bi ara, oo dedim yasasin dire straits ne zamandir dinlemedigim bi grup CART diye kesti ortasinda..
  • Admin
Mesaj tarihi:
dinliim bakim biraz emanın müzik zevki değişik belki hosuma giden bişiler yakalarım :P

bu arada 3 doors down - here without u baby çalabilirsen ii olur :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Mesaj tarihi:
domcum sana bi covenant bi e dire straits çalıciim eğer yayında kalırsan şekerim.
bu parça da asıl istediğim diildi ama oldu bi karışıklık işte :P
*!viski işini yavaşlatır ilk kadehte sapıtınca*
Mesaj tarihi:
bu kadar gaddar olabileceğinizi düşünmüyordum hamfendi :p

şimdi çalan fena sayılmaz o kadar :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 November 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
ahah covenant i am in müziği 85 li yıllardaki türk filmlerinde şu babası patron-mafya vs olan zengin gençlerin takıldıgı diskoların müziğine benziyo. hani tek tip bi dansları vardır hep bunların falan :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki:
1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Mesaj tarihi:
dom hatırına katlandığımız covenant'tan sonra (:P) şahane bişey çalarak toparlıyorum yayınımı...
joy division - she's lost control
*!viski tazeler*
  • Yeni Oluştur...