zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Kablonet bağlattırdım dün az önce bir programı download ederken 3,2 kb ile download etti neden böle oldu? Yoksa dünyadaki en şanssız insan benmiyim:([hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 serverın durumuna göre değişir mesela netten başka seyleride çekmeyi dene www.download.com dan herhangi bişi çek oranın mirrorları sağlam ha birde pcmechanic mi ne bişi vardı kırmızı renk bi program onu kurdunmu optimum ayarlara getiriyo baglantıyı[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 link verirmisin?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 system mechanic miş programın adı paticik arama ya kablo yazıp biraz bakındım 7. sayfada buldum :) google a bunu yaz enterla bissürü site cıkıyo çek birinden[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar