Sin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 oyunda tatooine de abuk subuk geziyorum, biraz skill mkill kazandım ama pek zevk alamadım mission felam yapmaya kasıyorum okadar... simdi para kazanma, craft skilleri, su holocrone lar nedir... vs birisi sole uzun guzel bi yazı yazsa cok mutlu olurum en nedir nerde ne yapmak lazm sitede pek bilgi alamadım[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tek başına oyunu anlaman zor ve zevksiz olur.en iyisi sen rip'e katıl;-)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 /tell enako /tell cyanide' /tell xaiyn /tell sufi su an itibariyle seni ortama ulastirir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 /tell gulay, /tell revhas /tell devvo, /tell beyaznoc /tell sad /tell muhendis /tell ginelus, /tell vanthoi /tell arnaviscaa /tell madturk /tell toi, /tell marj /tell smanchi /tell .... bunlar ilk aklima gelenler. Piticik da uyunla ilgili cok guzel bilgiler mevcut, tavsiyem bunlari bir an once okuman. basit bir sekilde link'e clickliyerek ulasabilirsin. Oyunda 3 adet Turk grubu mevcut. 2 'si imperial, 1 tanesi rebel. RIP - Imperial Ottoman - Imperial FnF - Rebel RIP ve FnF sehirleri mevcuttur. Oyundaki nufusu en fazla olan gruo RIP'dir (37 kisi). Hepsi Turk olup 24 saat boyunca online olan birileri mutlaka vardir. Umarim yardimi olur Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 FrF olucakti o[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hehe yeni trend bu heralde. "şöyle uzun bi yazı yazın da anliym oyunu" önemli bir konu, ingilizce bilmiyorsanız oyunda işiniz bayağı bayağı zor. zevk de almazsınız yani. eğer biliyorsanız oyunu ıcığı cıcığıyla anlatan bisürü site var al bitanesini ben veriyim gerisini başkaları versin. swg.stratics.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sin neden frf ye gelmiyorsun sana tek basina da oyun da cok seyler orenebilicegini anlatirim bir bir ben ole yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 oyuna girince crtl+p ye bas sonra ordan friends de ordan da raup yaz ekle listene bana /tell ile mesaj atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yeni gelen oyunculara potansiyel citizen gözüyle bakmayalım arkadaşlar. :-p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ingilizcem var ya bilkentte okuyom hhe :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hangi bolum /tell Sman'chi[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 valla ben kim olursa yardim ederim bilerek yaptim diyim ole olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 smanchi ben mystery rud abi, kamuda okuyom bilmiyon mu yoksa hemen unuttunmu bizi[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hosgeldin . rip icerisinde oyunu yenilere ogretmek uzere ve onlarin tek baslarina rahatca ayakta durabilecekleri zamana kadar hem maddi hem manevi hem de ihtiyaclari acisindan (ekipmanlar) her turlu yardim mevcuttur. gulayin dediği gibi 37 kisilik bir gurubuyuz ve aramizda gormek seni bizi mutlu edecektir olmasada problem degil elimizden gelen yardimi yapariz. yapman gereken yukarida nickleri yazili olan arkadaslara oyuna girdiginde yazi yazdigin kismin basina, misal /tell sad ... dierek ulasabilirsin gerisini biz hallederiz . iyi eglenceler.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sufi beni yanına aldır baya bi yardımda bulundu sagolsun, silah milah verdi apra verdi skilleri train ettirdi commandoluga ilk adımı attım, sagolsun skilelri felamda anlattı oyunun mantıgını anladım gibi simdi sadece kasma işi kaldı cok sagolun yardımlarınız için[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar