kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 1)Bazen bilgisayara restart atmam gerekiyor..Start-->Shut Down-->Restart diyoruz ya .. oraya kadar her şey tamam ancak makina ekrandaki bütün ıvır zıvırları yok ediyor restart atıcakmış gibi ama öle kalıyor mecburen manuel restart atmak gerekiyor.. 2)Bazen uo oynarken (bazen demiyim 3d yi yükledikten sonra oldu) Out of memory diye bir hata veriyor nedeni nedir ? 3)Bunu daha önceki forumdada açmıştım.. bazen bilgisayar takılma yapıyor int exp te gezince mesela bir link e tıklıyorum 1 sn donuyor makina öle açılıyor falan ama bu makina 5 saat falan açık kaldıktan sonra gerçekleşmeye başlıyor..Virus scan ettim bir şey çıkmadı.. System:P4 1400 Mhz 256 Mb ram 60 Gb Hdd Geforce2 64 Mb ram vesayre..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 09 Mart 2003 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bi ara win me ram leri boşaltmıyo gibisinden bişiler wardı eğer win me kullanıyosan o 5 saat sonra i.e. nin yavaş açılması falan muhtemelen ram dendir belkide ramlerinde bi problem wardır
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 win 98 kullanıyorum abi..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Öne çıkan mesajlar