Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bi templateyi değiştirecektim. Sadece Wellcome yazısını değiştirmeyi düşünüyordum Wellcome yazısını silmeye çalıştım baktım olmuyor... Ortaya bu çıktı :) Siyah arkaplana koyunca kıymeti anlaşılıyor bunun.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..the most charismatic.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 üstte ki ile alttaki arasındaki bütün balantıyı kesmişşsin :) alttakide güzel ama o sol taraftaki uzantı resimten tamamen kopmuş cok ayrı duruyor.[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bu bence yaratıcılıktan çok başı boş efekt yığınına benzio ehuehu :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 eheh efekt olarak sadece invert[efekt dersen?] bir de crystallize var.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 :D evet işte şimdi yaratıcı olduuna inandım muhah :D:D:D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah [Bu mesaj Dragonmax tarafından 22 November 2003 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 dragon bilmem farkında mısın mesajlarında fazlasıyla gülüp fazlaıyla smiley kullanıp overkill yapıyosun. manada kaymalar olabilir yani. onu dedikten sonra kardeş o welcome yazısını şu şekilde değiştirebilirsin. welcome yazısından 8-9 pixel(ufki ve dikey) büyük bi rectangular marquee ile selection yap. Onu (seçili alanı) al sol tarafa ( arka plandaki dokunun olduu yerlerden beendiin birine..) taşı. select>feather>2.0 (ctrl+alt+d) ctrl+j. yeni layerı yazının üstüne götür. yazıyı tekrar aynı fontla yaz koy üstüne. geçmiş olsun..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Sitenin içerigini ismini felan da yazarsan senin için banner yapmak daha kolay olacak ve bu arada cok yaratıcısın :)[hline]Blind Guardian Fanı ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar