chrounos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Biraz evel showtv gösterdi Hz. Eyüp Nebî'nin sabrıya çatlattığına inanan halk sırtını bu taşa sürtüyodu... kimi öpüyo kimisi kızını kucağına almış taşa sürtüyo lol.. çok komikti.. paylaşmak istedim... :D[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 düpedüz halkı sömürüyorlar arena'damı ne çıkmıştı ha bide Prof.Dr Zekeriya Beyaz yalanlamıştı bunları.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 aman yani iyikide yalanlamış :) euheuh[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bunların yaptığı putperestliğin dikâlâlığı... neymiş sabretmiş taşı çatlatmış... şu halimize bak insanlar olamdık şeylerden medet umuyor ha müslümanlığın ilk dönemlerindeki arap yarım adası ha bugün... çok fazla fark göremiyorum.. ayrıca ben de azimle işeyip duvar deliyorum ona da tapsın bu putperestler...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Xouhahah babacum son cümlenle yardın beni Ahaha :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar