umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 arkadşlar bana sistemi kastırmayacak ve internet hızını çok kesmeyecek virüs ve firewall prog. söylermisiniz ben şu anda black ice firewall kullanıyorum virüs te norton 2001[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Norton kasar ve uninstall ' ında bazen sorun yaratır beni format'a kadar götürmüştü. Antivir antivirüs programını denebu ayki chipte baya bi övdüler. Firewall bilemiyeceğim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 walla pek bi sorun çıkartmadı 3 yılda yannızca 1 kere format yedi makine :))[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 eh n0rton'un iyi tarafına rastlamışsın ;) aslında banada lazım iyi bi virüs progu bulamıyorum norton iyi ama kernele bile yazıyor kendini kurmak istemiyorum bi daha.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sturm hangi versionunun üstüne tanımazsın acaba[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 walla adamlar application protection diye bi özellik eklemiş senin bilgisayarındaki dosyalarıda tarıyo trofanlımı diye[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Zone alarm pro iyidir.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mavi +1 ZoneAlarm ın sadece firewall özelliği olanda bedava zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Norton makinemi mahfetti hatta Media Playerım çalışmıyor bknz: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=48811 Böhüüaaaaaaaaa :-([hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 norton sux. firewall da zone alarm rlz.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Kerio + Kaspersky Anti-virus(eski adı AVP) kullanıyorum. Kerio'nun 2.1.5 versionu gateway olarak çalışıo sadece yeni çıkan ve manyak güzel olan 4.0 versionu gateway olarak kullanmak için satın almak gerekio.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 KAV - Xp de çalışıyor mu ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar