Popeye Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: DynamicK, 08 Mart 2003 22:26 tarihinde demiş ki: Sonuç: 3 puan GALATASARAY 'ın başka söze gerek yok...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Budur :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Silthanas, 08 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki: demek ki hersey parayla satin alinamiyormus... WTF ? tüccara naaptın sen kimsin söyle !? :P[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Gitti maç ya bu oğuz salağı ile adam olmaz fener ii antrenör gerek fenere... Neyse 6-0 ıda unutmayalım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 simofle den ses çıkmadı yıh yıh yıh.. birde 6 + 2 = 8 Mart :-p[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 eh demekki tek konu dağıtan adam ben değilmişim bu forumlarda bu topic'ten bunu anladık [biri atlar şimdi konuyu kim açtı diye, kafam girsin o kişiye] galatasaray haketti aldı, hakemler çok iyiydi volkan ilk defa doğru düzgün oynama fırsatı buldu, fena oynamadı, rüştünün yediği golde adamın yapabiliceği fazla birşey yok top tam önünde sekiyor, adam süpermen değilki uçtuğu açıyı havada değiştirsin lukunku hava topları dışında nekadar ağır olabiliceğini gösterdi ama yinede hava toplarında nekadar iyi olduğunu kanıtladı xavier baya bir yavaş kalıyor ama galatasaray'ın defanstaki hava toplarındaki zayıflığını tamamen kapatmış nerdeyse revivo oynayamadı, ümit karan bir şutu kaçırdıki ahh ettik yani, ümit davala etkisiz eleman, hakan ünsal koşuyor çabalıyor, ergün ise ayağında bir topla resmen resital oynatıyor hernekadar bugün fazla etkili olamasada fenerbahçe taraftarına ne oldu hiç anlayamadım, geldi mi gitti mi bilmiyorum ama olaysızdı tribünler saha içine atılanlar ise gerçekten rezillik ötesiydi, boş tribünlere oynama cezası almalıyız 1 maç falan fener ikinci yarı hernekadar topa hakim falan görünsede oyuna hakim olan galatasaraydı bir noktada, bunuda nekadar az pozisyona girdikleriyle kanıtlayabiliriz şampiyon galatasaray bu sezon herzaman dediğim gibi, sezon sonunda unutmayın bu sözümü[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 said: Mephisto_, 09 Mart 2003 00:52 tarihinde demiş ki: şampiyon galatasaray bu sezon herzaman dediğim gibi, sezon sonunda unutmayın bu sözümü[hline][b]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Sonuna kadar BJK ..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 iş averaja kalmadıktan sonra 6-0'ın 2-0dan ya da 1-0'dan farkı yoktur bence.. eğer işimiz olur da averaja kalırsa (ki hiç sanmıyorum.. belli olur son bi kaç hafta kimin noolacağı..) zaten şampiyonluk kupasında ilk averaja bakmıyolar puanı yüksek olan takım alıyo kupayı.. ya da gs'ye 6 attı diye şampiyonlar ligine çeyrek finalden de başlamıyosun.. gs bissürü maç sonra fena oynamadı (volkan ve xavier'i çok beğendim ben..) 1-2 pozisyon dışında da pek açık vermedi defans zaten.. biraz daha şans olsa belki ilk maçın rövanşı da alınabilirdi diye düşünüyorum..[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 tebrik ederim gslileri. 6-0 lik sonucu ortmeye kalkmayin oyle 2-0 larla :) ali sen baskan fenerbahce sampiyon sloganlari yaklasiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eauheuh alisen diince sergen bestesi gelio aklıma :P[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yok ... alisen ...alisen nası kodu ama 90da sergen[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 96 senesindeydi süperdi ama ehuae[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tek merak ettiğim ben 1000 tane Fenerbahçeli göremedim stadda yani yok yanımdakine baktım yok arkamdakine baktım yok... Geliriz demekle gelinmez , dedin mi gelicen !!!! HERYERDEYİZ ULTRASLAN!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 gelmicez demislerdi zaten önceki gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Szasstam, 09 Mart 2003 14:15 tarihinde demiş ki: Tek merak ettiğim ben 1000 tane Fenerbahçeli göremedim stadda yani yok yanımdakine baktım yok arkamdakine baktım yok... Geliriz demekle gelinmez , dedin mi gelicen !!!! HERYERDEYİZ ULTRASLAN!!!!!!!!!!!!! Gaza bak,gaza..ultraaslan ney ya? daha dün türedi...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 beşiktaş taraftarı söylüyor dimi bunu tipimiz mi varr kız tavlamaya paramız mı var... insanların kendisini bilmesi ne güzel, yılların ezikliğinin sonucu olarak çıkan beste[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ehe tipsiz herifler . ayrica ali sen'i fb taraftarinin buyuk kismi her zaman desteklemistir,dotu kocaman diyenler olabilir her zaman takimin boyle taraftarlari olmustur. suleyman seba'yi sanirim her besiktasli sever ya da sayar ama ahmet dursun seba gitsin diye bagirmakta ona karsi buyuk ayiptir ornek vericek olursak. yani olur boyle seyler normaldir ali sen'e soylenen sozler tum fenerbahce taraftarina veya cogunluga mal edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Mephisto_, 09 Mart 2003 16:12 tarihinde demiş ki: beşiktaş taraftarı söylüyor dimi bunu tipimiz mi varr kız tavlamaya paramız mı var... insanların kendisini bilmesi ne güzel, yılların ezikliğinin sonucu olarak çıkan beste[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me benim bildiğim paramızmı var barbır alalım karizmamı var şekil yapalım tipimizmi var kız tavlayalım beşiktaşlıyız sürünüyoruz kızların gözü hep yükseklerde paralı zengin şık erkeklerde bizim onlardan tek farkımız var beşiktaşlıyız işte o kadar bunu aynı zamanda fb migros tribünde söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 euhhe nası taktık ama :) buarada fenerlilerde süper hani... adamlar birşampiyon oluyorlar efsaneye çıkıyor adları bi GS yi yeniyorlar o da 5 yıl idare ediyor böle daha da ötesi adamlar sadece GS'ye karşı bu kadar azimle oynuyorlar avrupada da bu azmi görseydik de fener şampiyonlar ligi şampiyonu olsaydı skor tahtasında 0-3 yazarken elektrikler kesilmeseydi...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar