Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Maç Topic'i]

Mephisto_

Öne çıkan mesajlar

said:
Silthanas, 08 Mart 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
demek ki hersey parayla satin alinamiyormus...
WTF ? tüccara naaptın sen kimsin söyle !? :P[hline]
There is a peace I am searching
There is a freedom I'm depending on
There is a pain that's never ending
There is a rain falling only on me
There is a dream I am living
There is a life I am dreaming of
There is a death I'm awaiting
There is a home I am deserting
Sosyal ağlarda paylaş

eh demekki tek konu dağıtan adam ben değilmişim bu forumlarda bu topic'ten bunu anladık [biri atlar şimdi konuyu kim açtı diye, kafam girsin o kişiye]

galatasaray haketti aldı, hakemler çok iyiydi

volkan ilk defa doğru düzgün oynama fırsatı buldu, fena oynamadı, rüştünün yediği golde adamın yapabiliceği fazla birşey yok top tam önünde sekiyor, adam süpermen değilki uçtuğu açıyı havada değiştirsin

lukunku hava topları dışında nekadar ağır olabiliceğini gösterdi ama yinede hava toplarında nekadar iyi olduğunu kanıtladı

xavier baya bir yavaş kalıyor ama galatasaray'ın defanstaki hava toplarındaki zayıflığını tamamen kapatmış nerdeyse

revivo oynayamadı, ümit karan bir şutu kaçırdıki ahh ettik yani, ümit davala etkisiz eleman, hakan ünsal koşuyor çabalıyor, ergün ise ayağında bir topla resmen resital oynatıyor hernekadar bugün fazla etkili olamasada

fenerbahçe taraftarına ne oldu hiç anlayamadım, geldi mi gitti mi bilmiyorum ama olaysızdı tribünler

saha içine atılanlar ise gerçekten rezillik ötesiydi, boş tribünlere oynama cezası almalıyız 1 maç falan

fener ikinci yarı hernekadar topa hakim falan görünsede oyuna hakim olan galatasaraydı bir noktada, bunuda nekadar az pozisyona girdikleriyle kanıtlayabiliriz

şampiyon galatasaray bu sezon herzaman dediğim gibi, sezon sonunda unutmayın bu sözümü[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 09 Mart 2003 00:52 tarihinde demiş ki:

şampiyon galatasaray bu sezon herzaman dediğim gibi, sezon sonunda unutmayın bu sözümü[hline][b]When I look into your eyes
Staring back at me

Sonuna kadar BJK ..[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

iş averaja kalmadıktan sonra 6-0'ın 2-0dan ya da 1-0'dan farkı yoktur bence.. eğer işimiz olur da averaja kalırsa (ki hiç sanmıyorum.. belli olur son bi kaç hafta kimin noolacağı..) zaten şampiyonluk kupasında ilk averaja bakmıyolar puanı yüksek olan takım alıyo kupayı.. ya da gs'ye 6 attı diye şampiyonlar ligine çeyrek finalden de başlamıyosun..
gs bissürü maç sonra fena oynamadı (volkan ve xavier'i çok beğendim ben..) 1-2 pozisyon dışında da pek açık vermedi defans zaten.. biraz daha şans olsa belki ilk maçın rövanşı da alınabilirdi diye düşünüyorum..[hline]Peheey!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 09 Mart 2003 14:15 tarihinde demiş ki:
Tek merak ettiğim ben 1000 tane Fenerbahçeli göremedim stadda yani yok yanımdakine baktım yok arkamdakine baktım yok...
Geliriz demekle gelinmez , dedin mi gelicen !!!!

HERYERDEYİZ ULTRASLAN!!!!!!!!!!!!!
Gaza bak,gaza..ultraaslan ney ya? daha dün türedi...[hline]Yakışır sana,yakışır sana..Şampiyonluk yakışır sana..Alemde teksin,değişilmezsin,beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN....
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş taraftarı söylüyor dimi bunu

tipimiz mi varr kız tavlamaya
paramız mı var...

insanların kendisini bilmesi ne güzel, yılların ezikliğinin sonucu olarak çıkan beste[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

ehe tipsiz herifler .

ayrica ali sen'i fb taraftarinin buyuk kismi her zaman desteklemistir,dotu kocaman diyenler olabilir her zaman takimin boyle taraftarlari olmustur.
suleyman seba'yi sanirim her besiktasli sever ya da sayar ama ahmet dursun seba gitsin diye bagirmakta ona karsi buyuk ayiptir ornek vericek olursak.
yani olur boyle seyler normaldir ali sen'e soylenen sozler tum fenerbahce taraftarina veya cogunluga mal edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 09 Mart 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
beşiktaş taraftarı söylüyor dimi bunu

tipimiz mi varr kız tavlamaya
paramız mı var...

insanların kendisini bilmesi ne güzel, yılların ezikliğinin sonucu olarak çıkan beste[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

benim bildiğim

paramızmı var barbır alalım
karizmamı var şekil yapalım
tipimizmi var kız tavlayalım
beşiktaşlıyız sürünüyoruz

kızların gözü hep yükseklerde
paralı zengin şık erkeklerde
bizim onlardan tek farkımız var
beşiktaşlıyız işte o kadar

bunu aynı zamanda fb migros tribünde söylüyo
Sosyal ağlarda paylaş

euhhe nası taktık ama :)

buarada fenerlilerde süper hani...
adamlar birşampiyon oluyorlar efsaneye çıkıyor adları
bi GS yi yeniyorlar o da 5 yıl idare ediyor böle
daha da ötesi adamlar sadece GS'ye karşı bu kadar azimle oynuyorlar
avrupada da bu azmi görseydik de fener şampiyonlar ligi şampiyonu olsaydı
skor tahtasında 0-3 yazarken elektrikler kesilmeseydi...[hline]Isn't it funny? Let's try something else...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...