mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 merak ediorum kac creature handler en cok hangi petlerini kullanarak avlaniyor ortamlarda? elinizde en sevidigniz rare yada degil petleri yazarsaniz birde uzun zaman kullaniminda eksi artilarini eklerseniz sevinirm (misal BE rancor gurreck, arachne webmaster yada varsa baska rare petler, olmadi diger deneyimleriniz vsvs) danko ps. yok ch olmicam tutuorum kendimi :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Düne kadar master ch idim.En çok rancor ,gurreck ve mauler kullanırdım.Benim rare petim hiç olmadı abiii :-p. Ch zevkli bi professiondır tavsiye ederim.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 en çok AT ST kullanıyorum :P ne yiyor ne içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lol.. 2 gurreckim 3 rancorım 4 maulerım bide Cuneyt war :P imp. mission yaparken gurreck kullaniorum... genelde duble mauler guzel oluo :P rancor zek sadece.. olesine duruolar :P ama zamanı gelirse onlarıda kullanırım...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bi sure panter ve grand wrix kullandiktan sonra silkindim ve kendime geldim ben sahsen ehe ben en cok Tictac bocegimi kullaniorum, kendileri kliknik hunter olurlar, anavatani yavin - kliknikler arasinda semi rare sayilabilir, baya ugrastirdi bulana kadar. defenderlar cok spawn oluyo ama bu hunter pekzel =p 9,4k ham + light armor + 20% resist ile pek basarili buluorum kendisini sonra... Twiddledee adli thune bebegimi kullaniorum yeni yeni, bu da rare sayilir, dantooine'den fil kilikli acaip seker bisey. trick2 ile deprem etkisi yaratio ehu daha buyumedi tam, kesin yorum yapamicam hakkinda ama 15% gibi resistleri, armor'i yok ama 8.6k gibi bi ham var... fena diil cok buyuk pet sevmiorum, tersim donuyo ekranda o onun ustunde bu bunun ustunde[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Bence oyunda en baştan beri en rare olan ve en sevdiğim pet Greater Sludge Panther ler çok seri, güçlü ve dayanıklılar ayrıca iyide ch exp. getiriyorlar :) Elinde olan ve satmak isteyen olursa alırım :)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ehu nesi rare ayol panterin =p kettemoor'da masalla herkesde bi panter var ama gercekten de cok ii bi pet ayni seviyelerde daha iyi bi tek kliknik hunter var, ben de onu kullaniorum =p[hline]Meelou A'Ie of NovaCorp, Temenos Island - Kettemoor Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 slog un cuneyt tam bir kral yanlız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hehe Cuneyt bir numara ya golestandtın cuneyti daha iyidi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Cuneyt nedir dienlere söleyim.. Cuneyt bir Mountain Squill :P Ayrıcana Mono adına birde dewback mountum war :P ama gurrecklerimi daha çok seviyorum..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hunt icin 3 gsp kullaniyorum eger cok fazla dmg veriyosa ve ciddi bi rakiipse 2 graul mauler kullaniyorum eger oyunu takip etmiyeceksem yani saldirttim 5 dk sonra harvest yapacaksam veya milletle konusacaksam frenzied graul u kullaniyorum grup hunt yapiliyosa ve gurpta ch varsa butun petlerin degisik olasi daha iyi degisik special attacklari varsa pvp icin en begendim pet toxic merek battlelord ranged attack strong poison he bide dolasirkende kaadu mount yanina bi kendi yaptgim gurreck i kullaniyorum cunku kedi cinsi petler cok hizli geride kalmiyolar [Bu mesaj beyaznoc tarafından 24 November 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ne cevherler varmis ta susmuslar :) benim bi muabbet kusum vardi endor mali...sirkeci den aldiydim blue rasp bird...bide oyunda en gereksiz nerf e tabi tutulan bi tavsanim vardi..meek squall avenger (boyutu oda kadardi..simdi insan kadara dusuruldu...ne nerf ama!) evet non ch de zorluyorum :p beyaz bisi aklima takildi, be yapimi kimogilalar tame edilmio ok...peki famba lar tame ediliyo mu?[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 kimo ve famba lar da bug var ayni zamanda urettigimiz kimo lardan dna da alamiyoruz artik yani 5th generation rancor lar cok iyiluyo acayip kasmak gerekiyor onun icinde pet yapiminla cok ugrasmiyorum anca ozel siparis gelirse o da ozel insanlara yine de ne pet ne bi sey edinin bi at st en kral odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 hehe pvm den kalksin da biranevel :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar