Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Neopets sanal hayvan muhabbeti aslında biraz çocuk işi gibi duruyo ama sardığında hırs yapıp deli gibi oynuyosunuz acayip zevkli bişey girin biraz araştırın hak vericeksiniz :) bi hayvanınız var onu doyurmak giydirmek sıçırtmak vs gibi görevlerle yükümlüsünüz parayı ise 140 ı geçen ve baya profesyonel flash oyunlarından kazanıyosunuz...olay işte burda kopuyo zaten...Borsa falan bile var yani parayla harbi harbi oynuyosunuz yok bankaya koyup faiz almaydı vs vs... girin bi dolaşın benim gibi oynucak oyununuz kalmadıysa flash oyunlarınıda seviyosanız ilaç gibi gelicektir :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bn beenmedim gereksiz bişiy gib geldi nico diodu ya sanal bebek :lol: ölesi yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 güzel abi bence ya dragon court kadar olmasada derin baya bi içerikli kendi tükkanını fln açıyosun açık arttırma fln var sırf finans yönü açısından bile oynanır :) Battledome fln var petleri kapıştırıyosun :) bilmiom ama koc dan daha derin... petlerin level ıydı str siydi hp siydi ekipmanıydı fln da fln [hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? [Bu mesaj Fiercewind tarafından 15 November 2003 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 nasıl para yapıyosun?[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 flash oyunlarını oynuyosun en son send score diyosun para olarak geliyo o[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 geliorum kayaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eha :D[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bi pet yapmıştım bi zamanlar orda... ölmüştür açlıktan yazık..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 cok gereksiz bisi ya[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 isteseler bu kadar sıkıcı bişi yapamazlarmış.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 öküz gibi karışık olmuş, girdim kastım kastım çözemedim (aslında çözdüm baya) baydım çıktım :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ehaeha kimse sevmedimi yani? :([hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben sevdim valla çok şirin ve komik bişi eueheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar