n0body Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Gitara daha yeni başlıyorum ( yaş 15, biraz geç mi kaldım acaba ) yarın gitar alicam :P nasıl gitar alsam die karar veremedim hala akustiğin sesi daha güzel ama yeni başlayacaksan klasik daha ii diyolar ... bi de akustikte çok daha fazla parça çalınabiliomuş... yrn ucuza şöle denemek için acaba becerebilecek miyim ben bu işi die bi gitar alcam klasik mi aliim dersiniz akustikmi ? gitar çalmakta başarılı olursam ilerde deiştircem ztn... fikirlerinizi bekliorum farkları nedir genel olarak pek farkları yok galbia ? bi da şu "akustikte daha çok parça çalınabiliyor" doğru mu?
Draven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 dogru degil, aralarindaki tek farki ses ve calis bicimleri, onlarin disinda akustikte ne calinirsa aynisi klasikdede calinir. ozel bilgi icin buraya akustik baslangic icin tavsiye edilmez, klasikle basla. cok ucuza guzel klasik gitar bulabilirsin.
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 klasikle başla 15 yaş erken de diil geç de diil yanlız müzik kulağının olması lazım yani ezbere olmuyo bu işler akustiğe sonra geçebilirsin 1.5 2 sene sooora
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ceviz sen ne biliosun ne zmana bişi öğrendin de ona buna tavsiye weriosun istediinle başla abi paran warsa hiç kasma onnm bunn başla die istediginle başlarsan daha büyük sevkle daha çok çalışırsın[hline]bornozlu canavar
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 tek tavsiyem var. Eğer ilerde electro çalıcaksan electro al ve direk öyle başla. Bizim yaptığımız kerizliği yapıp önce klasik alıp vakit kaybetme.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Bence ikisinin arasında, klasik derim. bende ikisi de var, ve akustikte ellerin acıyor, çalması daha zor.. ama klasikte herşey daha kontrolün altında.[hline]
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya eğer elektro çalıcaksan (taktım elektroya evet=)) ve başlamak için soruyosan akustik. bana sorarsan her şekilde elektro-akustik al bi de elden düşme anfi al.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: CwzX, 21 November 2003 21:41 tarihinde demiş ki: klasikle başla 15 yaş erken de diil geç de diil yanlız müzik kulağının olması lazım yani ezbere olmuyo bu işler akustiğe sonra geçebilirsin 1.5 2 sene sooora yazış inanmayın. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 diorum ceviz ne bilio da başkasıan tavsiye werio[hline]bornozlu canavar
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ceviz nedir ya? bu arada yetenek olmadan ne yapıyorsunuz siz ya? tamam, adam tıngırdatır, belli parçaları da çalar. ama kulak yoksa, müzisyen olamaz.[hline]
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 adama herkes okulda ceviz diyo da. onun için nicki: C(e)W(i)ZX[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 istediğinle başla abi hangisi daha çok hoşuna gidiosa..bu arada müzik zevkinle de bağdaştır biraz olayı.. klasik çalıcaksan sana klasik gitar dersi(klasik gitar teknikleri yani) almanı öneririm..akustik klasik yöne çekilemez tınısı telleri hede hödö yönüyle yok yine çalarsın ama o zevki alamassın ama ben pop-rock hede uğraşıcam dersen akustik tavsiyemdir[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Numb Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Klasik Klasik.. her gitarın temeli klasik gitar. Anlatabilirsen tabi.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 anlamıycaz numb! =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/241164-akustik-mi-klasik-mi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Akustik mi Klasik mi ? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Numb Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Klasik Klasik.. her gitarın temeli klasik gitar. Anlatabilirsen tabi.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 anlamıycaz numb! =)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Öne çıkan mesajlar