SbNN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 [img[/img] nin arasına ne yazacam bilgisayarımda bulunduğu klasörü yazıyorum ama o zaman olmuyormuş sadece ben görebiliyormuşum.Ne yapabilirim yaa???[hline]Her nekadar cimbomu inönüde yenemediysek bile rövanşı unutmayalım bekleyin 80 bin gsli futbol mabedinizde size bir güzel ko*mamıza tam olarak ne kadar kaldığını bilemesemde o günü hasretle bekliyorum... [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 24 November 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 pimpsare.us/up bu adresi dene upload için[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yada başka bi free web space kullan pimpsare herzaman güvenli olmuyo[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ewt pimpshare'ı kullan.. ama birçok kişi oraya upload ettiği için senin koyduğun resimlerin üzerine upload yapabilir. bu yüzden resimlerini a.jpg, b.jpg yerine 1203948120938.jpg gibi isimlerle server'a gönderirsen başın arımaz.. upload bitikten sonra "upload bitti.ahanda adres budur diyo.. o adresi kopyala ve [ img ] [ /img ] arasına koy.. o zaman olur. kolay gele. :)[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning [Bu mesaj chrounos tarafından 24 November 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar