Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Nette olmadığım zamanlar bilgisayarı açıp boş boş müzik dinliyorum bare şu flash olayına biraz başlıyayım web sayfaları nasıl yapılıyor basitinden biraz kasayım dedim arkadaştan SWİSH diye bi program aldım basit bir programmış neyse biraz kastım ama takıldığım yerler oluyor anlayan yardım edebilecek biri varmı ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 swish'le ugrasma bence dırek flash'e gec ben cok kullanmadım ama baya bya gerksız gbıı glemıstı bana[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: smerten, 24 November 2003 01:37 tarihinde demiş ki: swish'le ugrasma bence dırek flash'e gec ben cok kullanmadım ama baya bya gerksız gbıı glemıstı bana[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! pek bi şey bilmiyorum ki daha yeniyim.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Bu linke bakmani tavsiye ederim webtasarimyla ilgili bilgiler veren site linkeri mevcut[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 saol[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar