Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tam olarak napmamız gerek tüm oyunlarda iyi bir derece yapıp kendi ülkemizde ilk 10 a mı? sadace oyunlar yetiyormu başka birşeyler de yapmamız gerikiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ilk 50 ama su sureden sonra ilk 50 ye girmen imkansiz gibi bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 amma reklam yaptı bu nokia firması.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Death, 23 November 2003 23:30 tarihinde demiş ki: ilk 50 ama su sureden sonra ilk 50 ye girmen imkansiz gibi bise neden baya kassam olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 e, ilk 10'a girdikten sonra ne olacak?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Normal yollarla kazanamayacaginiz yarismadir kendileri.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Hayatımda gördüğüm en iyi reklam yöntemlerinden biriydi bu olay.Helal olsun.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ben suan bi oyun kacirmis durumda 77.ciyim 1.ci ile aramda 27k puan farki var o kacirsdigin oyunu oynayamadigim icin ilk 50 icin pekh umitli deilim su bayram da bi oyun dahakoyarlar millet oynayamaz die umut ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 bende kaçırdım o oyunu kaçırmadım aslında bitiş süresini bilmediğim için nasılsa bi ara puan yaparım diye 10000 civarı puan yapıp bıraktım kapandı oyun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 süreklio oyunları oynıycaksın paso puan yapıcaksın olay bıldıım kadrıyla bundan ibaret[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 eagleeye bende oleyim yarin yaparim dedim bakhtim bitmis 1k puan alabildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar