taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 arkadaslar oyundan bişi anlamadım tuslara basıorum hareket fln yapmamız gerekio sanırım combolar fln vardır bunda bildigimiz taktikleri hareketleri burada paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bu oyunun demosu bitio mu veya ne blim indirip istediimiz kadar oynayabilio muyus[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kasan varmı yaw 30sn yapanlar falan var snowboardingde aranızda derece yapan varsa biraz bahsedebilirmi taktiklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 30sn herkes yapıo :) millet 12sn falan yapmış aşmışları var oyunun yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yenı pistte 30 sanıye çok iyi bi skor ben 55 yaptım çok kasış üst üste çok oynamak lazım onada gelemdım valla[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Boomblender adlı oyunun girişinde sorulan şifre, Pakistan`ın başkenti "karachi".[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yaf ilk oyunda tr 37. oldum :) 23bin gibi bir puanım var. ama snowboard cok kasış!! 10 dakika oynadım baydım..biri bana yardım etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 snowboardda z tuşu ile kırmızı yanıo sönen çizgilerden kayarsan baya bir avantaj elde edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 48 civarı bişey yaptım şimdi yeni snowboarding bölümü açılmış kanalizasyonda kayıyosun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 o limanda konteynr larla oynanan tamamen şans yanı bi aptallık yapmadıın sürece tamamen şans kimin sırası geldiinde yer biterse dieri kazanıo genelde[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sıranın kimde olacağını ilk gören kazanır işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 nedir bu nokiagame olayi ? heryerde cikiyor karsima[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ya username ve pass ı giriyorum tekrar deneyin diyor deliricem.. başkasında varmı böle bi olay ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 19 Kasım' dan önce 132324543 kere oynadık 19 Kasım geldi , 1 kez bile oynayamadık hayret bişey ya...[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ya subwayde gizli bi geçiş var son dönemeşte kutular falan var üst üste onların yanındaki çitlerin üzerinden atlayıp tepeye çıkılıyor ordanda kestirmeden gidiyosun finishe ama çok kasış oraya çıkmak bi kereç ıktım sonra arka tarafa düşüp baya zaman kaybettim 31sn yapanlar falan öyle yapıyor subwayde bide yeni snowboarding oyunu çıkmış kanalizasyonda geçiyor onunla ilgili taktiklerinizide paylaşıtsanız sevinirim daemon diye birisi var türkiye 1. si snowboarding oyunlarında aramızdaysa taktiklerinipaylaşabilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 millet hayaletlerde izlediğim kadarıyla adamlar dönüp hız kazanıolar ama ben yapamıorum tusları soler misiniz? ben yapınca takla 360 yapıo düşüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hmzzz cafeden giremiyorum nokiagame'e.. snowboarding bugün mü bitiyor ne zaman? gitti o kadar puanımız ilk oyundaki :) iyi oynayabilen varsa biri benim yerime de oynasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Subber oyununun sifresi kasumigaseki dir.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 23 November 2003 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Evden açılmıyor site birşey mi istiyor flash falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 peh su conteynirli oyunu kacirdik 81.ciyiz :( simdi ilk 20 de olcaktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 death snow boarding oyunlarında derece yapabildinmi gizli geçitlerden falan geçip yaptıysan atlama stilinden falan bahsetsene biraz yeni açılan kanalizasyondada buldum gizli yeri hatta geçtim ama her defasında geçemiyorum 2 sefer bala .öte geçtim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar