BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ulan speed diyorsunuz biriniz uo ya girmiş öttekiniz film indrmekten bahsediyor.. ben hdd mi sevmiyorum biri bana şu progrmı söylesin bari...[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 ne alaka hd niz gidecek hicbirsey yapmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Bi sazan atlamış speed yazısını görünce hayatımda kullanmadım speedi oyunda diye öyle devam etmiş. Kınıyorum okumadan yazan sazanı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yahu biri olayı açıklasa, sazanım ben eğer hızlı indirme gibi bi olay varsa programa link verip anlatsın nasıl yapılıyor[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 valla ha nerden indirilir bu bi soyleyin[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Buradakiprogramlar tarafında speeder XP var.Oradan çekin. Kullanmanız önerilmez.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Moncain demiş ki: Buradakiprogramlar tarafında speeder XP var.Oradan çekin. Kullanmanız önerilmez. O adrese tıkladığınızda eğer size bir ekran çıkarsa (ActiveX onayı) hayır tuşuna tıklayın çünkü dialer-virus benzeri içerikler taşıyabilir onun dışında sitenin ana sayfasında bir soruna rastlamadım genede bilmediğiniz şeyleri yüklemenizi tavsiye etmem, ayrıca Moncain gibi bende speed kullanmanızı önermem (hdd'inizi ne kadar sevdiğinize bağlı). Not: yanlış quote yaptığımın farkındayım bunun için üzgünüm.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nasıl ya harddiski mi yakıyo?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar