Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Bonecrusher, 23 November 2003 00:45 tarihinde demiş ki: namus bekçiliği modası yeni çıktı evet çünkü eskiden daha düzeyli bir forumduk.. en azından biri uyarınca diğerleri "aa evet çok üzgünüm ben de farkettim" derdi üzerinize çullanmazdı.. her zaman doğruları söyleme Bone... Ben 10. Köyden sesleniyorum... "Uyarı Konulması" gereken yerlere uyarı konulması gerekli.. said: fizban, 23 May 2003 20:06 tarihinde demiş ki: burası paticik. 70m ilerde ışıklar var, oradan sağa dönüp 100m ilerlersen direk istiklale çıkıyosun ..[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! said: Gimli, 04 May 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Yorumsuz.Gereksiz. Faydasız. Amaçsız (YGFA) Eskilerden bir şeyler dediklerimi der...Hatırlatır,olayı bitirir..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Rivaldo ' nun bu yönünü bilmiodum ya arkadaşımda kendisi.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Züper :D[hline]Grandmaster Welet... 102727951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 MUmi'm YGFA o zaman. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar