Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 gandalf kısacası Türklere çok benziyor birnevi onunda ruhunda Apacilik Beleşçilik var :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Gandalf'ın yemeye-içmeye-sçmaya ihtiyacı yoktur arkadaşlar.Adam Ainu, yani Meleksi bir varlık. Orta Dünya'daki fiziksel formunu, sırf insanlar-hobbitler-elflerle bağlantı kurabilmek için almıştır.Yemek yiyip içki içtiğinde de genelde ikramdır(şirketten yani).Ya da adetten yer-içer. (Misal; gitmişin Rohan'a, Theoden yemeğe oturmuş, sen yemiyosun, ayıp olur yani) Pipo olayına gelince, her ne kadar melek felan olsan da, bağımlılık yapıyo bu meret.E Gandalf'ın da kanserden ölücek hali yok, tütün de beleşe geliyo bu durumda pipo içmemek eşşeklik olurdu zaten :D[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 apaci apaci[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Asteroth, 22 November 2003 20:22 tarihinde demiş ki: Yemek yiyip içki içtiğinde de genelde ikramdır(şirketten yani).Ya da adetten yer-içer. ya da dertten yer-içer[hline]Kenderler bu dünyanın gerçek masumları. Bizlere zamanımızın ve enerjimizin büyük bir kısmını, aslında hiç de önemli olmayan işler için harcadığımızı hatırlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: unity100, 22 November 2003 20:28 tarihinde demiş ki: apaci apaci ???[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Virus, 22 November 2003 18:00 tarihinde demiş ki: gandalf kısacası Türklere çok benziyor birnevi onunda ruhunda Apacilik Beleşçilik var :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo yeni bi terim edindim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Ben de ne diyo bu diyom ehuehuehe[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 -Gandalf amca senin için apacı diyolarmış? -Ney ney ney ney neeeeeeeeeeey? -Ohooo bende bişi sandıydım wisdom kaç wisdom ?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Norak, 22 November 2003 17:52 tarihinde demiş ki: In mani ylem (miydi? uo daki summon food büyüsü yane?)[hline]Wow - MM bu kadar kadeşim olay biter ! alalaala[hline][i]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ballı moruk.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 fizban onun babası sağmıdır ya ? zaten gandi bayramda şöle bütün tanıdıkları ziyaret etse para babası olur yani baba parasına gerek yok euhe[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Selocan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Selocan, 22 November 2003 22:18 tarihinde demiş ki: bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... neydi bu ?[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hahaha dusunsene sictigini falan ogh ben en cok 24 teki olayi merak ediom lol jack bauer o kadar action yasio adam napio primaylami dolasio yaw ne kaka ne cis helal olsun walla adam egitimini almis herhalde[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 boş zamanlarında uo da npc lik yapıyor iştte magery scribing fencing öğretiyor...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Yarım gunde isangard-shire arası yapan adam neden sızce 5 gunde anca toparlıyo rohan atlılarını. Arada at yarısına katılıyo eleman. ps: Gandalf aiun degıl Maia yanı ole super eleman degıl ama sarumanın ve sauronun -kısmen- denkı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Magery kasar,mageryden kazandığı parayla alem yapar gandal... Bilirim keratayı..Ara sırada Kumarda kazandıklarını yer şefersis... Bırakıcam diyor,bırakmıyor..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: theKingpin, 22 November 2003 16:09 tarihinde demiş ki: büyücüler gizemlidir hala anlayamadınız mı :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. bu kadar[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Selocan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Neverm1nd, 22 November 2003 22:19 tarihinde demiş ki: said: Selocan, 22 November 2003 22:18 tarihinde demiş ki: bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... neydi bu ?[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli nevermind...[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ingilizceni yerim, ham yaparım[hline]Mesaj 23.11.2003 tarihinde hastakedi tarafından değiştirilmemek için yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Deep-Night, 22 November 2003 21:04 tarihinde demiş ki: -Gandalf amca senin için apacı diyolarmış? -Ney ney ney ney neeeeeeeeeeey? -Ohooo bende bişi sandıydım wisdom kaç wisdom ?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Halfmumi, 23 November 2003 01:37 tarihinde demiş ki: şefersis... krokunc bir hata Mumi :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tolkien den torpilli olmak wardı...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 masaaltı yapıomuş töbeeee[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: unity100, 22 November 2003 20:28 tarihinde demiş ki: apaci apaci ???[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Virus, 22 November 2003 18:00 tarihinde demiş ki: gandalf kısacası Türklere çok benziyor birnevi onunda ruhunda Apacilik Beleşçilik var :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo yeni bi terim edindim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Ben de ne diyo bu diyom ehuehuehe[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 -Gandalf amca senin için apacı diyolarmış? -Ney ney ney ney neeeeeeeeeeey? -Ohooo bende bişi sandıydım wisdom kaç wisdom ?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Norak, 22 November 2003 17:52 tarihinde demiş ki: In mani ylem (miydi? uo daki summon food büyüsü yane?)[hline]Wow - MM bu kadar kadeşim olay biter ! alalaala[hline][i]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ballı moruk.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 fizban onun babası sağmıdır ya ? zaten gandi bayramda şöle bütün tanıdıkları ziyaret etse para babası olur yani baba parasına gerek yok euhe[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Selocan, 22 November 2003 22:18 tarihinde demiş ki: bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... neydi bu ?[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hahaha dusunsene sictigini falan ogh ben en cok 24 teki olayi merak ediom lol jack bauer o kadar action yasio adam napio primaylami dolasio yaw ne kaka ne cis helal olsun walla adam egitimini almis herhalde[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 boş zamanlarında uo da npc lik yapıyor iştte magery scribing fencing öğretiyor...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Yarım gunde isangard-shire arası yapan adam neden sızce 5 gunde anca toparlıyo rohan atlılarını. Arada at yarısına katılıyo eleman. ps: Gandalf aiun degıl Maia yanı ole super eleman degıl ama sarumanın ve sauronun -kısmen- denkı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Magery kasar,mageryden kazandığı parayla alem yapar gandal... Bilirim keratayı..Ara sırada Kumarda kazandıklarını yer şefersis... Bırakıcam diyor,bırakmıyor..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: theKingpin, 22 November 2003 16:09 tarihinde demiş ki: büyücüler gizemlidir hala anlayamadınız mı :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. bu kadar[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 said: Neverm1nd, 22 November 2003 22:19 tarihinde demiş ki: said: Selocan, 22 November 2003 22:18 tarihinde demiş ki: bence aldıklarının karşılığı muamele yapıyo okuyucuya/seyirciye çaktırmadan[hline]If only I could breathe to see the sun of May... neydi bu ?[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli nevermind...[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ingilizceni yerim, ham yaparım[hline]Mesaj 23.11.2003 tarihinde hastakedi tarafından değiştirilmemek için yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Deep-Night, 22 November 2003 21:04 tarihinde demiş ki: -Gandalf amca senin için apacı diyolarmış? -Ney ney ney ney neeeeeeeeeeey? -Ohooo bende bişi sandıydım wisdom kaç wisdom ?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Halfmumi, 23 November 2003 01:37 tarihinde demiş ki: şefersis... krokunc bir hata Mumi :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tolkien den torpilli olmak wardı...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 masaaltı yapıomuş töbeeee[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar