Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bana iyi bi codec lazım 1-2 tane bakiim dedim bitane indirdim yükleyemiyorum şuanda bilgde ses te yok ses kartında bi sorun oluştu şuan bilgde ses te yok aygıt yöneticisinde ses kartı yok ses kartım anakartın üzerinde yanı driveri yok naapcam netçem bildiiniz şöle iyi bi codec varmı ama büsürü codeğin aiarada toplanmış hali gibi olanlardan[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Ses kartı sorununu hallettim şimdi sadece codec lazım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 http://www.kazaalite.tk codec packs yazan yere gir ordan en son versiyonu indir. kazaadan indirdiin her dosyanın codecini içerir bi de nimo codec pack war herkesin bildiği. onu da google dan arat yükle. ikisi birden bulunsun birbirinin açıklarını kapatırlar. çakışçaklarını sanmıyorum[hline]
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 saol MrBomb[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Öne çıkan mesajlar