BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bunu izledim gerçekten mükemmel bir movie, sanırım izlediğim bölüm bloodlust du. Bunun devamı varmı biliyormusunuz, Hunter D'nin başka serileri varmı veya bu kalitede başka ne önerirsiniz bana?[hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Birde sadece Vampire Hunter D diye geçeni var, daha eski yapım sanırım 1980ler genede izlemeye değer.[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 onları nerde bulabilirim[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Kazaa ve Sharereactor'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 normal D baya ezik kalıyo bloodlustın yanında... ama D nin kökeni hakkında fikir sahibi oluyosunuz[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Vampire hunter D ' yi gordum bugun, guzele benziyor. Uzun uzun izleyemedim, nedir, hangisi indirilir onu da bilmiyorum. hangi bolumle baslamak lazim izlemeye? Birde tavsiye eder mi izleyenler?[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bölüm diye birşey yok,ikiside birbirinden bağımsız iki film,tek ortak noktaları D. bloodlust görüntü açısından çok daha başarılı bunun sebebi Vampire Hunter D ye oranla daha yeni olması. ikisinde de konu inanılmaz zayıf,hele ilkinde,ama en popüler animelerden biridir.izlemedim dememek için izlenebilcek animelerdir.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 tesekkurler, bakayim ben buna.[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 altyazılarını bulabileceğim bi yer biliomusunuz?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar