CSci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Territorial Disputes komitesinden, International Sea Borders'la ilgili resolution bulmam lazım aradım ettim ama bulamadım bişey bilen eden var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sınırları gösteren harita mı istiyorsun, yoksa bunun sonuçlarını(ya da çözümünü) mı istiyorsun. onu çözemedim.[hline] [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 23 November 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CSci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 çözümü edit: hatta birleşmiş milletler çözümü ): [Bu mesaj CSci tarafından 23 November 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Önce international sea borders diye arat. haritayı çıkar. problemli bölgelere bak. daha sonra bu bölgeleri tek tek arat. birleşmiş milletler sayfasına gir. antlaşmalara bak.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CSci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ho?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar