sughnuk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 ben de bi KOPYASI var adam duvara takıldı(yarısı duvarın icinde ve hareket edemio..) gecen gun..ondan sona sandalyelere falan takılıyo... ayrıca kopya cd oldugundan mıdır nedir butun bolumler acık..ne kadar uyuz bi-durum..ayrıca konsol da acık?? bi yardım ayrıca save yapmıo..esc. menusunde save oldugu halde...(yoksa hitman 1 deki gibi mi save olayları..yani bolum u bitir meden save yapmıyo ya hani...) PS:bide elinde kopya cd olup ta istanbul icinden nereden aldını binaeleh bi soyleyebilirsen sevinirm işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Kopya cd dendir diyecem ama o kadar sorunu kopya cd bile yapmaz. Bütün bölümler açık demişsin ilginç. Save ler ise zorluk seviyesine göre değişiyor yani bölüm için save sayın kısıtlı ayrıca bazen bonus save ler alıyorsun. Çok ilginç bir durumla karşı karşıyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 kopya cd deil, korsan cd, oyunun beta versionlarından biri, oh olsun diicem, kopya cd aldığın için, kusura bakma :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Türkiye'ye gelse orjinal alırdım, BLack and White 2 çıksın gidip orjinal alıcam mesela. Benim demek istediğim birinin korsan aldıktan sonra yakınması, bu konu Level da bi aralar çok tartışıldı, ki level'a hak verdiğim yegane konulardan biriydi.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ühüeü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 iyide ben yakınma göremiyorum burda.sorunlarını sölemiş korsan cd denmi kaynaklanıyor diye sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Abi sonuçta adam korsan cd sinin çalışmamasına yakınmış ki gelip soruyor, illa yakındı diye neden böyle yaaa türünden bağırmasına gerek yok ki :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar