sgecca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Arkadaşlar önce şunu söylemek istiyorum. Pa'dan kesinlikle ayrıldım. Geri dönme gibi bir niyetim yok. Bunun sebebi kişiler veya olaylar değil artık pa için birşeyler yapamayacağıma karar verdiğim içindir. Enaxa, eaglef ve mad in bize bıraktığı pa'da yeterli yardımı üyelere gösteremediğim için üçünden de özür diliyorum. Kalbim her zaman pa üyelerinin yanında olacaktır... May The Force Be With You!!!![hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 dikkate alamiyorum acilen geri bekliyorum tipki diger tum pa uyeleri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Ben cok uzuldum simdi... Keske boyle kesin konusmasan... Insan sinirlernir, sonra zaman gecince durulur. Senin bu PA ya cok emegin gecti bunu eminim eskilerden herkes takdir ediyordur. Sen gene dusun. Bazen olur boyle seyler.. Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 nereye gittigini saniyosun. Gel bakiim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar