yosun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Ya bugün bi GeForce 4 MX 440 aldım kurdum -düzgün bi şekilde taktım -driverlarını yükledim (yanında verilen) -belki sorun driverdır diye son driverları indirdim ama 3-5 dakkada bir ekran kararıp düzeliyo anlayamadım neden olduğunu bi ayarı flm mı eksik bişiimi bozuk ne yapmam gerek imdak![hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 "yenileme oranı" diye bişiy olcak bi yerlerde buluver bide bu saatte n sonra mx440 a para verilirmi ? nası bi mantıktır 2004 gelmiş 3 ay sonra hiç bi oyunu oynayamazsın o kartla artık radeon 9600 pro , 5600 ultra aşşağısı karta para verilmez[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 neden abi oda mantıkmı 128 lik kart çoğu oyun şu anda 64le çalışıyo doom flm gibi oyunlar bile 128le çalışıcak diyolar 256lık bi kart alırsan en aşağı 5 yıl götürür adamı ki şu an çok pahalı ve gereksiz ben durmadan upgrade ediyorum makinayı bu nedenle en mantıklısı 128lik almaktı (gerçi rodeon alsam daha iiydi bi 128lik) saol bu arada bulmaya çalişiim şu ayarı...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 sen bi vga alırken kaç mb ram taşıdıına mı bakıosun?önemli olan ram hızları ve grafik işlemcisinin hız frekansıdır.tabii ki ramde önemli ancak öncelikli olarak deil.bu arada ekran kartlarının bant genişliği de önemlidir.alırken bunları değerlendirmelisin.yoksa kazıklanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar